Utbudsdag i Jönköping

300 arrangörer samlades i Jönköping, helgen 3-4 februari 2012, för en utbudsdag för fem sydliga län/distrikt; Jönköping, Blekinge, Halland, Skåne, Kronoberg, Kalmar. Det bjöds på en rad olika smakprov, från olika föreställningar och producenter. Platsen för dagarna var det nybyggda kulturhuset Spira, som rymmer bland annat regionteatern Smålands Musik och Teater.

Bland deltagarna fanns också flera medlemmar från bygdegårdsföreningar, från de olika distrikten.

Utbudsdagen för de sydliga länen är den första av totalt fyra, inom teaterområdet, som det inbjuds till under våren. Kommande helg är det dags för mellansverige i Västerås, 18-19 februari för de fyra norrlänen i Umeå och Västra Götaland den 9-10 mars i Trollhättan.