Premiär för ny hemsida!

När vi idag släpper ny hemsida för Bygdegårdarnas Riksförbund, har vi flyttat till en helt ny samlingslokal på nätet. På den här platsen kan du som letar efter bygdegård snabbt hitta information om en passande samlingslokal. Är du på jakt efter ett spännande arrangemang, kan man hitta tips på något att göra över hela landet. Och för alla medlemmar i riksförbundet hälsar vi speciellt välkomna till Medlemsnätet, där all information för anslutna medlemmar går att hitta.

Men, det är inte bara riksförbundet som får en ny hemsida, alla 24 distrikt får också en ny sida och alla medlemsföreningar erbjuds också en egen plats på nätet.

Så för er som är medlemmar – hör av er till riksförbundet, så hjälper vi er att lägga upp ett konto, en sida och ger er tips på hur ni kan komma igång med er egen hemsida!