Konst åt alla i Eskilstuna

Den 28 november-2 december 2017 är Konst åt alla i Eskilstuna Konst åt alla i Eskilstuna 28 nov - 2 december

Konst åt alla är ett samarbete mellan Bygdegårdarnas Riksförbund, Riksorganisationen Folkets Hus och Parker och Riksföreningen Våra Gårdar.

Nu är det Folkets Hus och Parker som är huvudansvariga och deras medlem Royal Eskilstuna som är lokal värd. Tisdagen den 28 november, klockan 14:00, är det vernissage på i deras lokaler på Järntorget 2.

22 yrkesverksamma konstnärer från Sörmland medverkar.

öppettider:
tisdag: 14-19
onsdag: 12-19
torsdag 12-19
fredag 12-16
lördag 12-15

I samband med utställningen kommer Bygdegårdarnas Riksförbund köpa in konst, som sedan kommer att deponeras hos någon av våra medlemsföreningar. Läs mer om möjligheten att få en konstdeposition och om BRs arbete med konsten genom att klicka här.

Publicerat:

Kategori: Nyhet