Glädjande besked från Boverket!

26 projekt har blivit beviljade utvecklingsbidrag för ungdomsverksamhet från Boverket och totalt får allmänna samlingslokaler dela på 23,8 miljoner kronor. Flera bygdegårdar har fått ta del av utvecklingsbidraget – Jakobsbergs gård i Stockholm ska bygga en musikstudio och utomhusscen, Vads bystuga i Dalarna ska anpassa lokalerna och starta upp en fritidsgård, Ludgo-spelviks bygdegård i Sörmland ska anpassa lokaler och utemiljö samt göra en teknisk upprustning och Trögdsgården i Enköping ska utveckla verksamheten för barn och unga. Vi önskar er stort lycka till!

Även riksföreningen har fått del av Boverksstödet och kommer därmed kunna stötta föreningarna ännu mer kring uppstart av barn- och ungdomsverksamhet och bidragsansökningar. Vill ni söka utvecklingsbidraget nästa år – börja fundera redan nu och hör av er till riksförbundet så kan vi ge tips och idéer! Nästa ansökningsdatum är 31 augusti 2018. Här kan ni läsa mer om utvecklingsbidraget!

Publicerat:

Kategori: Nyhet