Konst åt alla i Västernorrland

23 konstnärer från Västernorrland under Konst åt alla i Husumgården 19-24 mars 2018.

Totalt 68 konstverk finns att se i Folkets Hus Husumgården under veckan, av yrkesverksamma konstnärer från länet. Dessutom bjuds det in till samtal om den offentliga konsten, skolvisningar, workshop, lunchföreläsning och finissage med middag.

Läs mer om utställningen och programmet här: konstatalla.nu/kaa-vasternorrland-19-24-mars-2018/

Om Konst åt alla

Konst åt alla är ett samarbete mellan Bygdegårdarnas Riksförbund, Folkets Hus och Parker och Våra Gårdar. Genom ett statligt anslag arrangerar vi inköpsutställningar och köper in samtida konst av yrkesverksamma konstnärer – konst som sedan deponeras till våra respektive medlemsföreningar.

Publicerat:

Kategori: Konst