Spara datumet!

Take my handDen 6-7 maj kommer Bygdegårdarnas Riksförbund att arrangera en stor
integrationskonferens i Stockholm för våra medlemmar. Fokus kommer att ligga på inspiration och erfarenhetsutbyte. Mer information om innehåll, plats och tider kommer under december.

Take my hand är ett projekt som ska hjälpa bygdegårdsföreningar runt om i landet att utveckla sin integrationsverksamhet. Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar för föreningar som vill delta i projektet så tveka inte att höra av er!

Projektledare för Take my hand

Lovisa BirathVälkommen Lovisa Birath!
Lovisa är vår projektledare för Take my hand och börjar den 22 augusti.  Hon har sina rötter från Orust och en bakgrund både från bygdegårdsrörelsen och Vi Unga. Lovisa har varit projektledare för Studieförbundet Vuxenskolan, Västra Götaland, samt verksamhetsutvecklare på Sveriges Elevkårer. Lovisa har läst Tekniskt Basår på högskolan Väst och mänskliga rättigheter på Malmö Högskola. Vi hälsar Lovisa varmt välkommen till oss!