Välkommen

 

boalt

Bygdegårdens 20-årsjubileum 10 sept 2016

Välkommen till vår hemsida! Vi hoppas att du skall finna det du söker här. Du kan också ta kontakt med någon i våra styrelser om du har frågor. Styrelsen hittar du under fliken Föreningarna.

Boalts bygdegård, tidigare Boalts skola ligger i Boalt i Östra Göinge kommun. Där finns den totala samlingsplatsen, där man kan anordna alla möjliga aktiviteter såsom fester & kalas, studiecirklar, föreläsningar, föreningsmöten m.m.
Boalt är en liten by med c:a 100 invånare där ungdomar och äldre trivs ihop i en trygg och harmonisk miljö.

Bygdegården är en perfekt träffpunkt för föreningar, privatpersoner och företag i bygden. Dukningstips finns här!

2014 firade vi  att namnet Boalt funnits i 500 år. Det blev en fantastisk dag med c:a 100 personer på plats i bygdegården. Läs mer under fliken Boalts historia.

Nu har vi Swish!
Nu har Boalts Bygde & Kulturförening skaffat Swish.  Vårt swishnummer är 123 348 16 60. Fint att använda när vi har föreläsningar m.m.

Välkomna till våra arrangemang!
Boalts Bygdeföreningar

Besök gärna också vår Facebooksida!

 

Nyheter

 • Himmel & Helvete

  Publicerat:

  Många kom till Boalts bygdegård för att lyssna till Bengt och Saras dramatiska upplevelser i Nepals berg när de drabbades av jordbävning. Först ett halvår efter händelsen klarade Sara av att se på bilderna som de tagit därifrån. De hade stor tur som överlevde. Alla var inte lika lyckligt lottade. Det dröjde ganska många dagar […]

 • Årsmöte 2 mars kl. 19,00

  Publicerat:

  Årsmöte hålls i Bygdegården den 2 mars. Mer information kommer. Se under Föreningarna, Årsmöten

 • Föreläsning ”Himmel & Helvete…” den 15 febr.

  Publicerat:

  Den 15 febr. kl. 19,00 blir det föreläsning i bygdegården. Se under evenemang.  

 • God Jul och ett Gott Nytt År!

  Publicerat:

  Boalts föreningar önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Liksom Boaltstomten!

 • Lucia med auktion

  Publicerat:

  Nu har Boalts kyrkliga syförening haft sitt årliga evenemang med Luciatåg och auktion. Salen var fylld till bristningsgränsen! Årets Lucia var Matilda. Med henne i tåget var det många tärnor, stjärngossar, tomtar och pepparkaksgummor/gubbar. Efter det uppskattade framträdandet så samtalade församlingsdiakon Annelen Nilsson med barnen. Hon använde sig av en rolig docka och fick hjälp […]