Lucia med auktion

Agnes sjunger ”Tänd ett ljus” till pianoaccompanjemang av Alice.

Annelen samtalar med barnen

Nu har Boalts kyrkliga syförening haft sitt årliga evenemang med Luciatåg och auktion. Salen var fylld till bristningsgränsen! Årets Lucia var Matilda. Med henne i tåget var det många tärnor, stjärngossar, tomtar och pepparkaksgummor/gubbar. Efter det uppskattade framträdandet så samtalade församlingsdiakon Annelen Nilsson med barnen. Hon använde sig av en rolig docka och fick hjälp av barnen att öppna en stor säck med överraskande innehåll.

Efter kaffet blev det auktion med Magnus Soeson som ropare och med Bitte Crona Zaar som medhjälpare. I pausen serverade det gröt.

Pengarna som kom in skänks till olika ändamål.
Stort tack till syföreningen, Lucia med följe, Annelen och alla som skänkt saker och köpt.

 

Kommentera