Välkommen till Bogårdens Föreningshus!

SONY DSC

Välkommen till vår fina bygdegård som ligger mitt i det vackra Utomskogen. Förutom föreningens egna evenemang så är det är en perfekt träffpunkt för föreningar att ha styrelsemöten, årsmöten och föredrag i. Privatpersoner som vill ha kalas eller begravningskaffe, och företag som behöver konferenslokal. Finns önskemål om särskilda lösningar ordnar vi det i mån av möjlighet.

• Kôlmila

Publicerat:

Fredag den 4:e augusti tänds milan vid 8-9 tiden på morgon, vid Titt (Knupvägen). Radio Gävleborg är med och sänder sitt förmiddagsprogram från milan från kl 9.30 – 13.00. Under dagen kan man lyssna på vacker musik med Görgen Antonsson, Karin och Peter Hedlund. Kôlbullar finns att köpa. Lördagens program är ej färdigt. Välkomna till […]

• Musik vid Ljusnan

Publicerat:

Mycket uppskattad underhållning av lokala förmågor. Kakbuffé med kaffe 70 kr. Måndag 12 juni kl 19.00. Välkomna!

• Städdag

Publicerat:

Torsdag 8 juni har vi städdag både ute och inne på Föreninghuset. Alla hjälpsamma som kommer bjuds på fika, både under städdagen och vid Musik vid Ljusnan.

• Glad Påsk

Glad Påsk!

• Extra årsmöte

Publicerat:

Kallelse till extra årsmöte 2/4 kl 18.00. -Revisorernas berättelse. -Fastställande av balansräkning samt disposition av resultatet. -Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen. Välkomna!