Välkommen till Bogårdens Föreningshus!

SONY DSC

Välkommen till vår fina bygdegård som ligger mitt i det vackra Utomskogen. Förutom föreningens egna evenemang så är det är en perfekt träffpunkt för föreningar att ha styrelsemöten, årsmöten och föredrag i. Privatpersoner som vill ha kalas eller begravningskaffe, och företag som behöver konferenslokal. Finns önskemål om särskilda lösningar ordnar vi det i mån av möjlighet.

• Städdag 4 juni l 18.00

Publicerat:

Vi blir jätteglada om just Du, vill hjälpa oss att slå gräs på både Föreningshuset och Istebadet, bära ut utemöblerna m.m.

• Musik vid Ljusnan

Publicerat:

Musikunderhållning måndag 11 juni kl 19.00. Lokala förmågor underhåller med sin musik. Fri entré. Kakbuffé med sju sorter 80 kr. Lotteri. Välkomna!

• Årsmöte 25/2

Publicerat:

Årsmöte söndag 25 februari kl 15.00 Välkomna!

• God Jul & Gott Nytt År!

• Kôlmila

Publicerat:

Fredag den 4:e augusti tänds milan vid 8-9 tiden på morgon, vid Titt (Knupvägen). Radio Gävleborg är med och sänder sitt förmiddagsprogram från milan från kl 9.30 – 13.00. Under dagen kan man lyssna på vacker musik med Görgen Antonsson, Karin och Peter Hedlund. Kôlbullar finns att köpa. Lördagens program är ej färdigt. Välkomna till […]