Cirkelgympa för hela bygden

Varje onsdag med start den 17:e januari kl 19 hålls det cirkelgympa i Bråthults bygdegård. Kostnad är 100kr/termin. Frågor besvaras av Anna-Lena Åström 076-844 00 75. VÄLKOMNA!

4 januari, 2018

Årsmöte Bygdegårdsföreningen Viljan Bråthult

BYGDEGÅRSDFÖRENINGEN VILJAN BRÅTHULT

kallar härmed bygdegårdsföreningens medlemmar till

ordinarie årsmöte.

Tid: Onsdag 28 februari kl 18.30

Plats: Bygdegården.

Vi bjuder på fika.

Möteshandlingar utdelas på mötet.

Vi kallar nu också på 2018 års medlemsavgift

Bg.590-6987 alt. SWISH 123 232 9258

100:-/vuxen. Barn gratis.

Ange namn o adress på vuxna & namn o födelseår på barn.

Alla stora som små HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

4 januari, 2018

Tomtestig i Bråthult 10/12

TOMTESTIG i BRÅTHULTS BYGDEGÅRD

10 DECEMBER KL.17-19

Kom och träffa tomten och lämna din önskelista. Det blir pyssel i tomteverkstaden och dans runt granen. Vi bjuder på glögg o pepparkakor. Korvförsäljning av VIrestad friskola 6:a. Startavgift 20kr/barn. Glöm inte ficklampa. VÄLKOMNA!

29 november, 2017

Barnens dag i Bråthult

Välkomna på Barnens dag Bråthults Bygdegård 10 september kl.10-14. Många olika aktiviteter med bl.a. hoppborg, hölass, ponnyridning, hinderbana, elbilar, Barkhults paintball, polisbil med poliser samt mycket mera. Entréband 100kr för hela dagen eller 10kr/ aktivitet. Fika o korv finns att köpa. OBS! Kontant/swish. Ytterligare aktiviteter finns till självkostnadspris.

24 juli, 2017

Tipsrunda i Linnefälle

Tipsrunda i Viljanbygden Söndagen 3 september kl.15 hos Patricia Pamp och Johan De la motte i Linnefälle. Startavgift: 20kr.
Medtag fikakorg. Grillmöjligheter finns också.

VÄLKOMNA!

24 juli, 2017

Tipsrunda 29 maj, Femlingehult

Tipsrunda hos Tina Hartman och Mikael Högberg i Femlingehult. Start kl 18.00. Avgift 20kr. Grillmöjligheter vid målgång.

Vägbeskrivning från Bråthult: Kör väg 120 mot Häradsbäck. 5 km från Bygdegården, i början på en lång raksträcka står det ”Femlingehult 3” på en gul skylt som pekar vänster. Sväng in på grusvägen och kör 3 km tills ni kommer uppför en lång svag backe där huset ligger på vänster sida om vägen och ladugården på höger sida.

18 april, 2017

Tipsrunda 8 maj Hussjönäs

Tipsrunda hos Theres Nilsson och Jonas Wärn i Husjönäs, Häradsbäck. Start kl 18.00. Avgift 20kr. Grillmöjligheter vid målgång.

Vägbeskrivning från Bråthult: Kör väg 120 genom Häradsbäck. Ca 2km efter Häradsbäck, sväng höger mot Spjutaretorp. Kör ca 3,5 km till y-korsning där Therese och Jonas bor på vänster sida om vägen. Ett vackert smålandsstaket omgärdar huset.

18 april, 2017

Metartävling 1 maj kl 17.00

Måndagen den 1 maj är det metartävling kl 17.00 vid 4H-stugan i Bråthult. Grillmöjligheter anordnas liksom prisutdelning till vinnande fiskare. Startavgift 20kr. Glöm inte flytväst.

11 april, 2017

Målning av Bygdegården

Det är dags att måla om vår bygdegård med tillhörande skolfasad. För att kunna genomföra detta behöver ni medlemmar hjälpa till. Via lokala företag så har vi fått bra priser på färg, och flertalet har redan visat sig villiga att sponsra bygdegården med färg och penslar. Vi arbetar med att få ihop så mycket sponsring det går för färg och redskap, men själva arbetet måste ni medlemmar sponsra med genom era arbetsinsatser.

Vi börjar första helgen i maj, 6-7/5 och fortsätter därefter resterande helger i maj. I de fall vädrets makter inte är med oss får vi skjuta arbetet framåt. Vissa vill måla på veckodagarna och det går givetvis också bra.

20 mars, 2017