Byalaget och bygdegården

Bygdeås nya bygdegård byggdes upp vintern 2009-2010  efter att den gamla bygdegården brunnit våren 2009. Den ägs av medlemmarna i Skinnarbyns-byalag som är en bygdegårds/byaintresseförening och drivs ideellt av styrelsen och medlemmarna som en träffpunkt vid vid olika tillställningar som byn anordnar och hyrs även ut till förmånliga priser för andra arrangemang.Lokalen är lämplig för ca: 125 personer men kan ta upp till max 150 personer och består av en stor samlings/festlokal med scen och loge samt en mindre ”cafeterialokal” liknande den i gamla bygdegården.

• Majbrasa 2017

Publicerat:

Hej alla glada Bygdebor. I år kör vi en majbrasa vid pulkbacken mitt i byn och räknar med att tända vid 19 tiden om väder och vind står oss bi. Vi hjälps åt att samla ihop lite brännbart (endast ej behandlat trä ,ris, grenar etc. och inget annat) på anvisad plats ! Vi har tänkt […]

• Årsmöte – Krismöte!

Publicerat:

För att bygdegården ska leva vidare behöver vi en ny ordförande och en ny sekreterare. Byalaget har en stabil ekonomi men saknar en styrelse.   Engagera dig och ädda Bygdeå bygdegård!   Alla är välkomna till Bygdegården Torsdag 6 april 2017 kl: 19.00 Vi bjuder på kaffe & fika Välkommen!

• Julbord med dans i Bygdeå

Publicerat:

Vi äter god julmat från Ica Bygdeå innan vi svänger våra lurviga till tonerna från Goodfellaz. Kvällen innehåller så klart även traditionsenlig rimtävling samt lotterier. Din anmälan vill vi ha senast 20/11 till Marianne 070-588 66 25. Visst kommer du?

• Årsmöte

Publicerat:

Den 22 mars kl 19:00 bjuder byalaget in till årsmöte där vi avhandlar föregående år. Vi bjuder på fika på bygdegården. Välkomna!

• Julbord med dans!

Publicerat:

Bygdeås årliga julbord 28 november 2015! Anmäl senast 20 september till  070-5886625. Avgift betalas in till Bg 445-1639:<br> 250 kr/person för medlemmar <br> 300 kr/person för icke-medlemmar