Cykelfesten 2018

Bygdeå
Kustlandsvägen 48
915 98 Bygdeå

Cykelfesten består av en trerättersmiddag på okänd plats, trevligt sällskap och efterfest.

Loppets genomförande:
Tre matkontroller kommer att ske under kvällens cykellopp, varav en kontroll tar plats hemma hos er med två okända par som gäster. Vilken mat ni ska bjuda på samt utförligare info kommer i er brevlåda några dagar efter sista anmälningsdag.
De två andra matkontrollerna kommer ni som gäster få hos andra festdeltagare, vilka det är får ni veta under loppets gång.

De tre kontrollerna är:
Fördrink & förrätt med tillhörande dryck
Varmrätt med tillhörande dryck
Efterrätt med kaffe & avec

Tips! Om du är singel eller inte får med dig din partner så bilda par med lämplig person för att vara med.

OBS! Obligatorisk cykelhjälm!

Efterfest på Bygdegården med musik 21-01.
OBS! Medtag egen dryck!

Ring/sms för anmälan till Johanna 070-297 32 26 senast 31/5.
Adress: För att kunna planera loppet måste du meddela vilken adress ni kommer att befinna er på. Er adress får ej vara längre utanför byn än att det tar 15 minuter att cykla. Alternativa lösningar funkar t ex husvagn på bygdegården, tält i lekparken, hyra in sig hos bekant i byn osv.

Avgift: Cykling med efterfest på bygdegården kostar 100 kr/par.
Medlemskap för 2018 krävs så har ni inte betalat medlemskap för året så betalas 100 kr/medlem eller 200 kr/familj.
Sätt in på Byalagets bankgiro Swedbank 445-1639 eller swisha till 1233120805. Märk med namn.
Alla intäkter går oavkortat till Byalaget Skinnarbyn/Bygdegården.

Du måste vara minst 18 år för att delta men åldersgräns uppåt finns ingen. Ju mer blandat desto trevligare!

Och självklart har vi beställt fint väder 🙂

Hoppas vi ses!

Publicerat: