Boka bygdegården

Uthyrning: Vi hyr ut bygdegården både till medlemmar och till allmänheten under vissa förutsättningar som finns i uthyrningsavtalet. Hyrestagaren måste ha fyllt 20 år och vara närvarande i lokalen när aktivitet pågår under hyrestiden. För mer info se våra fullständiga hyresavtal här.

Bokning: Sker på försök via här på boka.se där du både hittar lediga tider och kan göra en bokningsförfrågan, observera att bokningen måste godkännas innan den blir giltig. Det går tillsvidare även att boka på byalagets bokningstelefon 070-5886625 (tillgänglighet begränsad) eller via e-post byalagetskinnarbyn@gmail.com

Priser:

Helghyra av hela lokalen för medlem 900 kr respektive 1 200 kr för icke medlem. (kl 17.00 fredag tom. 12.00 söndag )

Du kan även hyra mot timtaxa:

100 kr/tim för medlem 150 kr/tim för icke medlem.

Tillval :

Städ 1 200 kr

Musikanläggning 300 kr för medlem och 400 kr för icke medlem.

Hörslinga ingår i hyran vid behov.

Övriga önskemål enligt överenskommelse.