Välkommen

Dingtuna Bygdegård är belägen i en vacker lantlig miljö 200 meter från Dingtuna kyrka. Närheten till kyrkan gör att lokalen är utomordentligt lämplig för exempelvis bröllop.

Bygdegården är ortens samlingslokal för skilda ändamål. Här ordnas fester, jubileer, sammankomster i föreningar, teater, fritidsverksamhet och andra arrangemang.

Nyheter

 • Fiber till bygdegården!

  Publicerat:

  Äntligen har vi fått fiber till bygdegården! Det är genom vårt medlemskap i Södra Dingtuna Fiberförening som det till slut blev möjligt – ett särskilt tack till Lars Bruksgård. Nu kan vi erbjuda alla bredband och WiFi till fritidsgården, våra hyresgäster och alla andra besökare. Vi har nu ett abonnemang med 100/10 MB. Om det […]

 • Årsmöte i bygdegårdsföreningen 6 mars

  Publicerat:

  Årsmötet blir tisdagen den 6 mars kl. 18.00 i Dingtuna bygdegård. Se bif. inbjudan:   Inbjudan till årsmöte 6 mars 2018 .

 • Äntligen fiber för bredband!!!

  Publicerat:

  Äntligen, äntligen – efter alla år som vi väntat – är grävningen igång för bredband. Anläggningen går i regi av Södra Dingtunas Fiberförening och det är Söderlunds grävfirma som står för entreprenaden (och Mats S. som gör jobbet). När det är klart kommer Fibra och gör den tekniska installationen.

 • Utbyggnaden i Dingtuna

  Publicerat:

  Vi har från kommunen fått utställningsmaterialet till Dingtuna Bygdegård och kommer att ha öppet ons 5 juli kl. 18-20. Alla är välkomna att titta. Sprid detta till grannar/bekanta som inte har Facebook eller tittar på denna hemsida och kanske är intresserade. Vi kan komma att ha öppet ytterligare någon gång under sommaren. Den 16 augusti […]

 • Kossor och kalvar på bete

  Publicerat:

  Trevligt med djuren runt om bygdegården! Sedan tidigare har Oppgårda haft djur där. Från i år har även Ekeby kor och kalvar på bete.