Välkommen

Dingtuna Bygdegård är belägen i en vacker lantlig miljö 200 meter från Dingtuna kyrka. Närheten till kyrkan gör att lokalen är utomordentligt lämplig för exempelvis bröllop.

Bygdegården är ortens samlingslokal för skilda ändamål. Här ordnas fester, jubileer, sammankomster i föreningar, teater, fritidsverksamhet och andra arrangemang.

• Utbyggnaden i Dingtuna

Publicerat:

Vi har från kommunen fått utställningsmaterialet till Dingtuna Bygdegård och kommer att ha öppet ons 5 juli kl. 18-20. Alla är välkomna att titta. Sprid detta till grannar/bekanta som inte har Facebook eller tittar på denna hemsida och kanske är intresserade. Vi kan komma att ha öppet ytterligare någon gång under sommaren. Den 16 augusti […]

• Kossor och kalvar på bete

Publicerat:

Trevligt med djuren runt om bygdegården! Sedan tidigare har Oppgårda haft djur där. Från i år har även Ekeby kor och kalvar på bete.

• En kväll för idéer

Publicerat:

Leader Mälardalen och studenter från SLU bjöd i går kväll in dingtunaborna till en kväll för att lyfta fram idéer som kan skapa utveckling i bygden. Se mer under fliken Bild o notis om hänt.

• Konsert i kyrkan sön 7 maj och Café Bygdegården

Publicerat:

Musik med Esbjörn Ferm och Eva LIllqvist kl. 18.00. Se vidare under fliken Evenemang!

• Film i bygdegården

Publicerat:

Nu kan du gå med i filmklubben vid Dingtuna Bygdegård och se film ofta och billigare. Vi har träffat avtal med Swedish Film för hela 2017.  Lös medlemskapet för dig (och dina barn) vid första biotillfället. Premiär Annandag Påsk kl. 15.00.  Info om vilken film som kommer att visas presenteras på annat sätt.