Stor loppis INSTÄLLT!!!

INSTÄLLT!!!

Vi återkommer med en loppis efter sommaren.

Den 17/6 tänkte vi anordna loppis.

Det blir loppis inne i stora lokalen samt bakluckeloppis ute på parkering.

Vi kommer dessutom ha källarloppisen öppen. Troligtvis för sista gången. Vi har andra planer för loppislokalen.

Mer info kommer här och på Bygdegårdens Facebook-sida.

Skogens Vilda Sagor

Förra årets teater-succé på berget, Bergets Vilda Väsen, följs i år upp av föreställningen Skogens Vilda Sagor.

Flo-Sal Bygdegårdsförenings teaterungdomar har återigen satt ihop en föreställning på Hunneberg.

Den 1/6 är det dags. Inbjudan och information om hur man får tag i biljetter kommer snart här och på Bygdegårdens Facebook-sida.

I år gäller begränsat antal biljetter så först till kvarn.

Flo Vertical Challenge

Den 8/6 är det dags att springa sig trött uppför berget igen.

Flo Vertical Challenge är tillbaka. Samla ihop ett lag och anmäl er.

Kl 19 går starten i Flo Klev, Grästorp. Samling vid utsiktsplatsen kl. 18.30.

1000 höjdmeter upp för Hunneberg fördelat på 18 sträckor som 2-6 deltagare springer som stafett. Endast sträckan uppåt räknas.

Välkommen att anmäla lag till per-erik.andersson-jessen@aohab.se.
Skriv FVC i ämnesraden och ange lagnamn, antal deltagare och kontaktpersons telefonnummer i mailet.

Frågor: PerErik 0709249049
Pris per lag: 400 kr betalas när anmälan konfirmerats av arrangören. Begränsat antal lag, först till kvarn!

Välkommen!

Se även Bygdegårdens Facebook-sida

Städdag

Söndag 22/4 är det städdag på Bygdegården.

Vi börjar kl 10 och håller på tills det är klart och tar en kopp kaffe däremellan. Alla är välkomna att hjälpa till.

17 april, 2018

En vanlig röjig, trevlig fest! 17/3 kl. 19

Lördag 17/3 ställer Flo/Sal Bygdegårdsförening till med fest igen.

Det kommer ordnas mat, trevligheter och dans. Och bli ett gott röj!

Kostnad 100 kr för medlemmar och 150 för andra. Vill du bli medlem löser vi det på plats!

Anmälan senast söndag 11 mars på bygdegårdens facebook-sida (klickar du ja ser vi det som en anmälan) eller till sofia.jessen@hotmail.com. Skriv med ev. matönskemål. Tidig anmälan gör allt sååå mycket lättare för oss som arrangerar!

Medtag gott humör och egen dryck.

Kom med! Var med och fortsätt göra vår bygdegård till en levande och rolig samlingspunkt för alla! Och ha kul på köpet!

Varmt Välkommen!

6 mars, 2018

Årsmöte 2018

Alla medlemmar hälsas härmed välkomna på 2018 års Årsmöte den 21/3 kl. 19:00 i Flo/Sal Bygdegård.

Har ni åsikter och förslag så går det bra att kontakta någon i styrelsen och framföra dessa. Gärna i god tid innan mötet.

Det går även bra att kommentera här.

Givetvis går det bra att delta i mötet och komma med åsikter och förslag då också.

6 mars, 2018

Kategori: Okategoriserade

Gympa söndag 24/9 kl. 17-18.

Kostnad: 20 kr, kontant. Ta med matta/dyna, vattenflaska och gott humör. Passar alla åldrar.

Kategori: Okategoriserade

Gympa tisdag 19/9 kl. 19-20.

Kategori: Okategoriserade

Gympa lördag 9/9 kl. 15-16.