Bussresa till Linköpings flygvapenmuseum. INSTÄLLT!!!!

Flo-Sal
Flo Gålstad 9
46796 Grästorp

INSTÄLLT!!!!

Vi måste dessvärre ställa in resan till Linköpings flygvapenmuseum på grund av för få intresserade. Alla som betalat in redan kommer att bli kontaktade och få sina pengar återbetalade. Vi gör ett nytt försök till våren.

Lördagen den 21 oktober anordnar vi en bussresa till Linköping för att besöka Flygvapenmuseet.
Är man inte så intresserad av flygvapen kan man istället besöka Friluftsmuseet Gamla Linköping.

Bussen avgår från bygdegården kl 8:00 och vi planerar ett kortare stopp längs vägen då man kan fika, antingen medhavd fikakorg eller köpa på plats. Bussen stannar först vid Flygvapenmuseet för att sedan köra vidare till Gamla Linköping för dem som vill dit.

Det är fritt inträde på museet och där kan man äta medhavd lunch eller köpa på plats.
Kl 14-15 kan man ansluta till en öppen guidad visning ”Kalla kriget och den nedskjutna DC-3:an”. Kostnad för visningen är 50 kr/person.

I Gamla Linköping kan man exempelvis besöka Fenomenmagasinet vilket brukar vara mycket uppskattat av de yngre. Inträde 60 kr/person (fritt inträde för barn under 3 år)

Kl 16:30 har vi bokat bord på anrika Wärdshuset i Gamla Linköping, bussen transporterar Flygvapenmuseet-besökarna dit för en gemensam middag innan avgång.

Vi räknar med att vara åter vid bygdegården ca kl 21:00.

Pris:

400 kr för medlemmar / 500 kr för icke medlemmar
200 kr för barn och ungdomar upp till 18 år

I resans pris ingår buss och middag. Dryck utöver lättöl/bubbelvatten bekostas av var och en.

Passa på att bli medlem i vår förening; 100 kr/person eller 150 kr/par alternativt 200 kr/familj!

Maila din anmälan senast torsdagen den 12 oktober till flosalsbygdegardsforening@gmail.com eller sms:a till 0706-474579. I anmälan anger du antal vuxna resp barn/ungdomar samt ditt namn. Ange även om du vill bli ny medlem.
Betala in resans pris (för samtliga du anmäler samt ev medlemsavgift) till bankgiro 5149-6917 eller swish 123 023 2983

Publicerat:

Kategori: Okategoriserade