Välkommen

Välkommen till vår fina bygdegård som ligger mitt i byn Galven.
Med en rogivande utsikt över sjön och den dramatiska naturen är vi en perfekt träffpunkt för föreningar, privatpersoner och företag i bygden.
Vi är föreningen med bred kompetens, de stora traditionella arrangemangen och det stora engagemanget!

Kom ihåg att gilla oss på facebook!

• Årsmöte

Publicerat:

Välkommen på årsmöte för Galvens bygdegårdsförening den 14 februari kl. 12.00 på bygdegården i Galven. Föreningen bjuder på smörgåstårta och kaffe. Styrelsen hälsar alla välkomna!

• Galventräffen

Publicerat:

Välkommen på spelmansstämma på Galvens bygdegård lördag den 27 juni. Även i år blir det spelmansstämma i Galven, vi bjuder in Dig – spelman, lyssnare, dansare, sångare, berättare, veteran, nybörjare, gammal och ung! Öppen scen för alla spelmän och musikanter!   Servering Galvmacka, ostkaka, korv och fikabuffé Lotteri! Inträde 100 kr Spelmän fritt inträde + fikabiljett

• Engmans Kapell

Publicerat:

Hej! Den 29 augusti kan vi återigen meddela att Engmans Kapell kommer till Galven! Skriv in i era kalendrar redan nu för detta är en kväll som ni inte får missa! Den brukar vara fantastisk!

• Galventräffen 2014

Publicerat:

Tack vare uppmärksamma ögon så såg vi att det stod fel datum på förra utskicket, det ska självklart vara LÖRDAG 5 JULI som spelmanstämman kommer äga rum!

• Städdag 17 Maj!

Publicerat:

Lördagen den 17 maj klockan 9:00 är det dags för städdag igen! Alla som känner att dom har lite tid över får gärna komma och hjälpa till, det finns jobb både utomhus & inomhus! Välkomna!