Här visas evenemang i Gävleborgs bygdegårdsdistrikt. Du är varmt välkommen!

• Mån
  • Tis
  • Ons
  • Tors
  • Fre
  • Lör
  • Sön
Säg Algots det rcker
Enångersvägen 12 (Enånger)
Gävleborgs Bygdegårdsdistrikt

Nu är det åter igen, äntligen, dags för en ny nostalgisk show kombinerad med mat, på Enångers Bygdegård.

En Tacobuffé kommer att stå framdukat från 17:30. Försäljning av alkoholfria drycker finns. Vill man dricka något starkare är det ok att ta med sig det.

19:00 startar showen, med uppehåll för kaffepaus i mitten på föreställningen.

För middagsbuffé, show och kaffe med bröd i pausen betalar du 300:-. Vill du enbart komma på showen med kaffe i pausen, kostar det 230:-.

Förboka gärna din biljett för att försäkra dig om att du får plats!

Du kan swisha din beställning av biljetter till föreningens swish 1236123194. Skriv 3 april och ditt namn. Biljetterna hämtas i entrén.

För mer info om föreställningen, se text nedan. För praktiska frågor, kontakta Marie 070-3348126.

1955 får Solveigs pappa, gruvfogden i uppdrag av Bolidenbolaget att starta en ny gruva och familjen flyttar.
Byborna är nyfikna på de nyanlända och Solveig vinkar stolt som Ria Wägner, solar sig i glansen som Sara Leander, men byborna glor inte av den anledning som Solveig tror…..
I den nya skolan tvistar man om Tommy eller Elvis är bäst. Solveig försöker bräcka den överlägsna Sanna genom att pappa ska köpa en Opel Rekord men Sannas pappa har redan köpt en Opel Kapitän.
1965 börjar Solveig på läroverket och blir stadsböna. Lektor Kronkvists krigshistoria får klara sig utan Solveig. Hon sitter på fik och lär sig röka Minden, lika frisk som vinden.

Gåbingo i Söderala
Söderala

Gåbingo

Välkommen!

Valborgsfirande i Söderala
Söderala

Valborgsmässoafton 2018

Välkommen!

Valborg
Söräng

Valborgsmässofirande på Sörängsbadet.

Valborgsmössofirande
Söräng
Gävleborgs Bygdegårdsdistrikt

Vi firar åter igen Valborg vid Sörängsbadet.

Se mer info under rubriken Nyheter.