Styrelsemöte

Bygdegårdens styrelse har möte i bygdegården, ordinarie ledarmöten och suppleanter är härmed kallade onsdagen den 29 augusti kl. 18:00.

26 april, 2018

Städdag 14 maj

Hej

Alla medlemmar inbjuds till att hjälpa till med den årliga städdagen i bygdegården, all hjälp är välkommen.

Vi kommer att rensa hängrännor, sopa och kratta ute.
sopa, torka golv, puttsa fönster mm. inne.

7 mars, 2018

Styrelsemöte

Bygdegårdens styrelse har möte i bygdegården, ordinarie ledarmöten och suppleanter är härmed kallade onsdagen den 25 april kl. 18:00.

7 mars, 2018

Årsmöte

Härmed inbjuds samtliga medlemmar till Bygdegårdsföreningen och Hembygdsföreningens gemensamma årsmöte
tisdagen den 6 mars kl. 19:00 i bygdegården.
Efter förhandlingarna bjuds det på fika.

ordförande i Bygdegårdsföreningen

ordförande i Hembygdsföreningen

Kjell-Åke Karlsson

31 januari, 2018

Styrelsemöte

Bygdegårdens styrelse har möte i bygdegården, ordinarie ledarmöten och suppleanter är härmed kallade tisdagen den 30 januari kl. 18:00.

22 november, 2017

Styrelsemöte

Bygdegårdens styrelse har möte i bygdegården, ordinarie ledarmöten och suppleanter är härmed kallade tisdagen den 21 november kl. 18:00.

6 september, 2017

Byggmöte

Hej

Härmed kallar jag till första byggmötet för pump/förrådshuset. Vi träffas onsdagen den 5 juli kl. 18:30 i bygdegården.

Välkomna

Sören

30 juni, 2017

Extra föreningsstämma

Härmed kallas samtliga medlemmar i Gingri Nya Bygdegårdsföreningen till extra föreningsstämma tisdagen den 20 juni kl. 19:00 i bygdegården.

Styrelsen genom

28 maj, 2017

Extra styrelsemöte

Bygdegårdens styrelse har ett extra möte i bygdegården, ordinarie ledarmöten och suppleanter är härmed kallade måndagen den 22 maj kl. 18:00.

21 maj, 2017

Styrelsemöte

Bygdegårdens styrelse har möte i bygdegården, ordinarie ledarmöten och suppleanter är härmed kallade tisdagen den 5 september kl. 18:00.

19 maj, 2017