Välkommen

-Bygdegården vid havet-

 

img_5828

 

 

 

 

 

 

 

Glommens Bygdegård är bygdegården vid havet som går utmärkt att hyra för till exempel bröllop och släktkalas. Glommens Bygdegård är en perfekt träffpunkt för föreningar, privatpersoner och företag i bygden. I stora salen är det idealiskt att duka för sjuttio – åttio personer men det går att duka till 95. Köket är fullt utrustat och vi är stolta över vår lokal och dess standard.

Välkomna att höra av er om ni önskar hyra denna fina lokal vid havet.

Uthyrningsansvarig

Björn Nordström 0703 292431

Kontaktuppgifter under fliken Boka

Nyheter

 • Årsmöte 2017 Glommens Bygdegård

  Publicerat:

  Årsmöte i Glommens Bygdegård. Lördagen den 1 april kl 14.00 Alla är välkomna ,särskilt bjuder vi de ”nya” Glommaborna. Vi bjuder på kaffe och voffla.. Välkomna Klicka på årsmöte.. Årsmöte 1  

 • Fortsatt nytt hyrår 2017

  Publicerat:

  Styrelsen för Glommens Bygdegårdsförening önskar alla hyrare välkomna att hyra Vi har lagt in en ny prislista under ”Boka” Alla medlemmar och lokala föreningar har 10% på alla hyrningar.  

 • SWISH-Nummer

  Publicerat:

  Betala gärna för hyrning av lokalen eller medlemsavgift med vårt SWISH-nummer 1233781747 snabbt och enkelt samt smart.  

 • Takentreprenaden är klar

  Publicerat:

  Nu är vi färdiga med ombyggnaden av yttertaket Besiktningen gjordes i förra veckan av besiktningsman Joakim Sandberg Entreprenaden blev godkänd .Vi är riktigt nöjda med resultatet Falkenbergs Bygg och Falkenbergs Plåtslageri har gjort ett riktigt bra jobb. Nu skall vi dra igång ett nytt projekt Vi skall måla om fasaden .men först skall vi söka […]

 • Nu är vi igång med takrenoveringen

  Publicerat:

  Ställningen är rest och alla asbetsplattor är sanerade. Takpappen är bytt mot ny  papp.       Förlängningen av taket över altanen blir mycket bra..