Välkommen

 Bygdegården vid havet

Följ oss på Facebook  här

Glommens Bygdegård är bygdegården vid havet som går utmärkt att hyra för till exempel bröllop och släktkalas eller som festlokal.

Glommens Bygdegård är en perfekt träffpunkt för föreningar, privatpersoner och företag i bygden. I stora salen är det idealiskt att duka till fest för 70- 80 personer men det går att duka till 95.

Köket är fullt utrustat och vi är stolta över vår lokal och dess standard.

Välkomna att höra av er om ni önskar hyra denna fina lokal vid havet.

Du som är medlem i Glommens Bygdegårdsförening har möjlighet att hyra bord och stolar till privata evenemang! Tag kontakt med Uthyrningsansvarig (se nedan).

Uthyrningsansvarig: Ring Björn Nordström 0703 292431 eller e-posta till bygdegarden@glommen.se

Se även fliken Boka

 

Nyheter

 • Boka nu – Konstutställning i Bygdegården 10 – 13 maj

  Publicerat:

  Bygdegårdsföreningen anordnar konstutställning i Bygdegården 10 – 13 maj (Kristi Himmelfärdshelgen) med ekonomiskt bidrag från Samhällsföreningen och en insats från Winternet (som skapat affischen vi är stolta över). Evenemanget sammanfaller i tid med den av ”Konstliv i Halland” arrangerade Konstrundan i Halland, men är ett särskilt initiativ från Bygdegårdsföreningen i Glommen. Affischen kan du se […]

 • Kurs i användandet av hjärtstartare – nu genomförd

  Publicerat:

  Staffan Anckar från Civilförsvarsförbundet lärde åtta Glommenbor hur man använder hjärtstartarna (som är placerade på tre platser i Glommen – i Hamnen, i Bygdegården samt vid affären) och med deras hjälp kan rädda liv. Kursen var mycket uppskattad. Vi hoppas kunna upprepa den så småningom, mer information kommer när det i så fall blir aktuellt. […]

 • Tack till er alla som deltog i Långfredagens tipspromenad!

  Publicerat:

  Tack till er alla som deltog i Långfredagens tipspromenad. Hela 115 personer slöt upp, varav 24 barn. Solen sken och humöret var på topp. Trevligt med all positiv feed-back till oss arrangörer. Det var väldigt många som hade alla rätt. Utslagsfrågan blev därför som sig bör avgörande. Svaren på den nedan inom parentes. Rätt svar […]

 • Årsmötesprotokollet

  Publicerat:

  Det justerade protokollet från årsmötet 18 mars i år finns nu på hemsidan.  Klicka här , så kommer du till protokollet. Om du söker kontaktuppgifter till styrelsen kan du klicka här .

 • Tipspromenad på Långfredag – ni kommer väl?

  Publicerat:

  Tipspromenad Långfredag 30 mars 10.00 – 14.00                              Start mellan 10.00 och 13.00 vid Bygdegården Avgift 40 kr för vuxen, 20 kr för barn. Kaffe med dopp serveras till självkostnadspris.     Varmt Välkomna!