Välkommen

I Gotlands bygdegårdsdistrikt finns 60 bygdegårdar.

• Almedalsträff

Publicerat:

Välkomna till en trevlig kväll i Väskinde bygdegård mån 2 juli kl 19.00. Vi får träffa förbundsledningen och diskutera aktuella bygdegårdsfrågor. Vi bjuder på hamburgare.

• Utbildning i föreningsteknik och styrelsens arbetsuppgifter

Publicerat:

Onsdagen den 21 mars kl 18.30-21.30 i Väskinde Bygdegård Föreningsteknik är viktigt för demokratin och för att kunna göra din röst hörd i föreningen är det viktigt att du har kunskap om hur föreningen fungerar. Styrelsens ansvar och arbetsuppgifter. Vem gör vad i styrelsen? Vi bjuder på kaffe och macka. Frågor och anmälan till: Eva […]

• Distriktsstämma 2018

Publicerat:

Distriksstämman 2018 hålls i Rone bygdegård sön den 15 april kl 12.00. Välkomna!

• Almedalsträff 5 juli

Publicerat:

Välkomna till en trevlig kväll i Väskinde bygdegård ons 5 juli kl 19.00. Vi får träffa förbundsledningen och diskutera aktuella bygdegårdsfrågor. Vi bjuder på hamburgare.

• Distriktsstämma 2017

Publicerat:

Distriksstämman 2017 hålls i Eskelhem bygdegård sön den 9 april kl 12.00. Välkomna!