• Mån

Thor: Ragnarök – Söndag 5 november kl 19:00

Relaterad bild

Filminformation

I Marvels Thor: Ragnarök hålls Thor fängslad på andra sidan Universum utan sin mäktiga hammare. Han för en kamp mot tiden för att ta sig tillbaka till Asgård för att stoppa Ragnarök – förstörelsen av hans hemvärld och slutet för hela den Asgårdska civilisationen. Thor ställs inför ett nytt hot, den mäktiga och hänsynslösa Hela. Men innan dess måsta han överleva en dödlig gladiatortävling där han tvingas kämpa mot sin forna bundsförvant och vän från Avengers – Hulken.

I rollerna:
Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Karl Urban, Idris Elba, Jeff Goldblum, och Tessa Thompson

• Regi – Taika Waititi
  • Speltid – 0 min
  • Genre – Action, Äventyr, Fantasy
  • Åldersgräns – Ej angivet
  • Originaltitel – Thor: Ragnarok
  • Premiärdatum – 2017-10-27

Nostalgiafton
Gotland Vall (Wall)

Valldraget firar 20 år i Wall hembygdsgård lördag den 11 november kl. 19.00
Medverkande: Valldraget med Fredrik Lönngren bas, Nils-Inge Nilsson gitarr
och Per Hansén piano.
Förrätt, varmrätt och dessert 170 :- exklusive dryck.
Anmälan till Gun Pettersson 070 7266061 eller Agneta Linhatte 266021/073 9035873
senast 7 november.

All Inclusive

All Inclusive – Söndag 12 november kl 19:00

Bildresultat för all inclusive film 2017 poster

Filminformation

En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers (Suzanne Reuter) 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin (Jennie Silfverhjelm) och struliga Tove (Liv Mjönes). Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio, 45, (Goran Bogdan), för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem? ”All Inclusive” är en modern komedi om kärlek, lögner och sex, syskonrivalitet och en otrohets otippade uppsida.

Liv Mjönes, Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Goran Bogdan, Jonas Karlsson

• Regi – Karin Fahlén
  • Speltid – 93 min
  • Genre – Komedi
  • Åldersgräns – Barntillåten
  • Originaltitel – All Inclusive
  • Premiärdatum – 2017-11-10

Irländsk afton med Skymnings i Halla 18/11
Halla
Gotlands Bygdegårdsdistrikt

En favorit i repris.  Klicka på bilden för att se inbjudan i större format.

Irländsk afton med Skymnings 18/11 i Halla bygdegård. Kolla bifogad inbjudan. Obs Förköp.

Välkommen!

Lövräfsning och sockenlunch
Linde Skolhus
Gotlands Bygdegårdsdistrikt

Lövräfsning vid skohuset lördagen den 18 november kl. 10.00. Kroppkakor kl. 12.00, kostnadsfritt för de som hjälper till med räfsningen, för övriga 50 kr.

Justice League

Justice League – Söndag 19 november kl 19:00

Relaterad bild

Filminformation

I nya superhjältefilmen JUSTICE LEAGUE tar Batman hjälp av sin nyfunna kamrat Diana Prince, mer känd som Wonder Woman, för att möta ännu större fiender. Tillsammans jobbar de effektivt för att bygga ett team av superhjältar som kan stå emot nya hot. Trots denna oförutsägbara sammansättning av hjältar såsom Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg och The Flash- kan det redan vara försent att rädda jorden från en storskalig attack. I rollerna ser vi bland annat Ben Affleck, Henry Cavill och Gal Gadot.

Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, J.K. Simmons, Amber Heard, Gal Gadot

• Regi – Zack Snyder
  • Speltid – 119 min
  • Genre – Ej angivet
  • Åldersgräns – Från 11 år
  • Originaltitel – Justice League
  • Premiärdatum – 2017-11-15

Syföreningsauktion
Linde Skolhus
Gotlands Bygdegårdsdistrikt

Linde kyrkliga syförening håller auktion fredagen den 24 november kl. 19.00.

Kaffe och lotterier

Mordet På Orientexpressen

Mordet På Orientexpressen – Söndag 26 november kl 19:00

Bildresultat för mordet på orientexpressen

Filminformation

Från den bästsäljande boken av mordgåtornas drottning Agatha Christie kommer nu MORDET PÅ ORIENTEXPRESSEN. Vad som börjar som en extravagant tågresa genom Europa utvecklas snabbt till ett av de mest spännande mysterier som någonsin berättats. För en av tågets passagerare ska resan bli den allra sista, och alla övriga medresenärer är misstänkta. Tiden är knapp och en man måste lösa pusslet innan mördaren slår till igen. Kenneth Branagh regisserar samt spelar själv med i denna stjärnbeströdda ensemble där vi också ser bland andra Penelope Cruz, Johnny Depp, Daisy Ridley och Michelle Pfeiffer.

I rollerna:
Tom Bateman, Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom, Jr., Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Marwan Kenzari, Olivia Colman, Lucy Boynton, Manuel Garcia-Rulfo, Sergei Polunin.

• Regi – Kenneth Branagh
  • Speltid – 113 min