Arrangera hos oss!

IMG_0362[1]

unnamed
Vår bygdegård ligger i Grimetons gamla stationssamhälle. Bygdegården är anpassad för olika slags tillställningar och inrymmer ett modernt kök med bl.a. stekhäll och varmluftsugn. Ljudanläggning finns i lokalen och projektor (bildkanon) finns att hyra. Bokning

• Boka inför hösten och vintern!

Publicerat:

Boka kommande arrangemang i vår bygdegård/samlingslokal! En trivsam lokal som passar de flesta tillställningar. På vår bokningssida finner du bokningsinformation.

• Daniel Alling, ”Vår” utrikeskorrespondent, drog fullt hus!

Publicerat:

Daniel Alling, prästsonen från Grimeton, som har blivit en känd radioröst med sina laddade reportage från stora världshändelser i framförallt  USA och Tyskland. Denna annandag påsk kväll i Grimetons bygdegård serverar han den ena läckerheten efter den andra om sina möten med olika världsledare. Läs mer här!

• Bygdegårdens fasad uppfräschad!

Publicerat:

Under vår o sommar har styrelsen med anhöriga lagt ner många timmars arbete på att tvätta och måla om Bygdegården. Bilder från arbetet.

• Årsmöte 2015

Publicerat:

Vid årsmötet 2015 beviljades styrelsen full ansvarsfrihet. Verksamhetsplan 2015 består i huvudsak av tvätt o målning av norra och östra sidan på Bygdegården. Stadgerevision: man antar ”normalstadgar för Bygdegårdsförening”. Medlemsavgift i föreningen fastslås till 100kr. Inga förändringar i styrelsens ledamöter från föregående år.

• Underhållsarbeten hösten och vintern 2014/15.

Publicerat:

Den utvändiga fasaden har fått en rejäl ansiktslyftning med en del bytta fönster och fasadklädsel. Invändigt har framförallt all träpanel renoverats och målats. Nu är bygdegården väl rustad för kommande tillställningar! Välkomna att boka till alla former av tillställningar. Se mer foton här!

Aktuella evenemang

category

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /storage/content/04/145904/bygdegardarna.se/public_html/wp-content/plugins/map-categories-to-pages/ListAllPagesFromCategory.php on line 37