Arrangera hos oss!

IMG_0362[1]

unnamed
Vår bygdegård ligger i Grimetons gamla stationssamhälle. Bygdegården är anpassad för olika slags tillställningar och inrymmer ett modernt kök med bl.a. stekhäll och varmluftsugn. Ljudanläggning finns i lokalen och projektor (bildkanon) finns att hyra. Bokning

• Berggrens måleritjänst sprider ljus (färg) i bygdegården!

Publicerat:

Niklas Berggren på Berggrens måleritjänst har sponsrat med färg till senaste ommålningen i bygdegården. Det blev den lilla salen som fick en make up! Ett stort tack till Niklas! Bilder!

• Boka inför hösten och vintern!

Publicerat:

Boka kommande arrangemang i vår bygdegård/samlingslokal! En trivsam lokal som passar de flesta tillställningar. På vår bokningssida finner du bokningsinformation.

• Daniel Alling, ”Vår” utrikeskorrespondent, drog fullt hus!

Publicerat:

Daniel Alling, prästsonen från Grimeton, som har blivit en känd radioröst med sina laddade reportage från stora världshändelser i framförallt  USA och Tyskland. Denna annandag påsk kväll i Grimetons bygdegård serverar han den ena läckerheten efter den andra om sina möten med olika världsledare. Läs mer här!

• Bygdegårdens fasad uppfräschad!

Publicerat:

Under vår o sommar har styrelsen med anhöriga lagt ner många timmars arbete på att tvätta och måla om Bygdegården. Bilder från arbetet.

• Årsmöte 2015

Publicerat:

Vid årsmötet 2015 beviljades styrelsen full ansvarsfrihet. Verksamhetsplan 2015 består i huvudsak av tvätt o målning av norra och östra sidan på Bygdegården. Stadgerevision: man antar ”normalstadgar för Bygdegårdsförening”. Medlemsavgift i föreningen fastslås till 100kr. Inga förändringar i styrelsens ledamöter från föregående år.

Aktuella evenemang

category

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /storage/content/04/145904/bygdegardarna.se/public_html/wp-content/plugins/map-categories-to-pages/ListAllPagesFromCategory.php on line 37