Välkommen

BygdegårdenVälkommen till vår fina bygdegård. En bygdegård med många möjligheter.  Vi erbjuder trivsamma lokaler för konferenser, kursverksamhet, föreningsmöten, bröllop, födelsedagar teater m.m. Titta in under ”Boka och hyra” så kan du läsa mer.
Föreningen som funnits sedan 1945, och är alltså livaktig på sitt 72:a år.

• Distriktsårsmöte den 23 april

Publicerat:

På söndagen var det distriktsårsmöte för Västernorrlands distrikt  på Häggdångers bygdegård. En innehållsrik dag med god lunch, underhållning, livligt årsmöte och besök av tre personer från Riks. Vi avslutade med ett grupparbete om ”Framtidens bygdegårdsrörelse”

• Städdag

Publicerat:

den 17 maj 18.00 träffas vi för att städa inne och ute på bygdegården. Ta med räfsa och fönsterputsare om du har. Någon form av förtäring kommer att finnas under kvällen. Välkommen!

• Välbesökt årsmöte

Publicerat:

Ett tjugofem tal personer slöt upp till årsmötet. Efter mötesförhandlingarna blev det fika och föredrag av Bo-Anders Öberg om bönhus och färgstarka predikanter. Bo-Anders har fotograferat 351(!) bönhus i länet, de flesta ej aktiva utan ”konverterade” till allt från verkstad till bostad till övergivet ödehus.

• Årsmöte den 22 mars 19.00

Publicerat:

Efter årsmötesförhandlingarna bjuder vi på kaffe och får lyssna till Bo-Anders Öberg som berättar om bönhus i trakten. Välkommen!

• Välkommen till vår nya hemsida

Publicerat:

Nu är vi på kurs! 1 mars lärde vi oss att uppdatera vår nya hemsida. Kom gärna med synpunkter! Här kommer ni att hitta information om bl.a. bygden, hur man bokar och vilka evenemang vi har på gång. Spara gärna denna sida som en favorit och titta in då och då. Lämna också gärna en kommentar […]