Halland Love Stories

Premiär 2 mars 2018, musik av Per Gessle.
Spelplatser – Teater Halland Varberg, Falkhallen Falkenberg, Kungsbacka Teater, Halmstad Teater.
Klicka följande länk: http://www.teaterhalland.nu/portfolio-item/hallandlovestories/?v=f003c44deab6

Om den där pirrande känslan som tar över allt. Värmen. Blickarna. Väntan vid telefonen och lusten som svämmar över. Känslan av att vara utvald, älskad och oövervinnerlig. När filmen plötsligt övergår i färg och soundtracket börjar. – Och om den stora förkrossande sorgen när allt tar slut. Bottenlösheten. Och famlandet efter halmstrået.
Teater Halland har fångat upp kärlekshistorier i Sverige idag. Lyssnat och inspirerats till att göra musikalen HALLAND LOVE STORIES. Det blir roligt, kittlande och outsägligt sorgligt. Allt till musik av Per Gessle.

Gruppris minst 10 pers. 195: -/vuxen (en går gratis), ord pris 245: -, 80: -/upp till 26 år.

 

Kommentera