Distriktsstämman 2018

Årets distrikstämma genomfördes i Snöstorps Allmogegård . Ordförande Göte Johansson hälsade ett 70-tal ombud och andra intresserade välkomna. Stämman inleddes med en utdelning av Silvernålar och diplom.

Gullvi Johansson och Stig-Gunnar Bengtsson från Grimetons Bygdegård fick årets silvernålar. Gunnar Moberg, Hanhalsgården (ej med på bild) fick också silvernål.

Ulla-Britt Karlsson och Britt Johansson från Glommens Bygdegård tilldelades diplom.

Tommy Larsson, som är distriktets miljöambassadör, delade ut miljödiplom till Snöstorp och Asige bygdegårdar.
Lars Voss tillsammans med Seija Lundqvist och Eva Werdien i distriktets konstklubbs kommitté, såg sedan till att vinnarna i konstlotteriet kunde hämta sina vinster.

Därefter vidtog förhandlingar under Stefan Bengtssons ledning. Tre ledamöter i distriktsstyrelsen, Jörgen Andersson, Hellevik, Helena Werdien, Kungsäter och Inger Ebbesson, Rydögården hade undanbett sig omval. I deras ställe valdes Angelica Gustavsson, Solbacken och Rebecka Ling, Himle in i distriktsstyrelsen.

Kulturinslaget i år var ett litet smakprov på föreställningen Strålande Tider med visduon Henrik och Alexandra Murdock. Ett mycket uppskattat inslag som går att boka via Hallands bildningsförbund.