• Mån

Familjekväll med Lasse & Lisa
Skavböke
Hallands Bygdegårdsdistrikt

Den 7 oktober kl 18:30 är det åter dags för en Familjekväll med Lasse & Lisa som står för underhållningen. Musik quis och därefter dans till gamla välkända låtar. Vi serverar en Tacobuffé till middag.

Café
Karl Gustav

Café Bygdegården

Välkommen att njuta av hembakat och en trevlig samvaro.

Pris 30 kr.

Lotterier

Lekhörna finns till barnen.

Välkomna!

Knäreds Föreläsningsförening tisdag 19 september 2017 kl 19.00
Knäred
Hallands Bygdegårdsdistrikt

Sven-Olof Petersson, fd ambassadör och diplomat

”Europa efter valen”

Äventyrspromenad
Skällingegården
Hallands Bygdegårdsdistrikt

Nu är det dax att anmäla sig till årets äventyrspromenad!

Lördagen den 30 sept, med start från kl. 12.00 i Skällinge bygdegård. Lagets exakta starttid meddelas i förväg för att slippa långa väntetider.

Vi går en skogspromenad på ca  3 h med olika aktiviteter efter vägen. Medhavd ryggsäck med sportdryck och div förtäring rekommenderas. Korv med bröd utlovas efter vägen.

Kvällen avslutas tillsammans i Skällinge bygdegård med medhavd picknickkorg och livemusik. Grillarna är tända och klara till klockan sju. Glöm ej plasttallrikar, bestick och glas! Kaffe bjuder vi på under kvällen. Kostnad 200 kr/pers som oavkortat går till Skällinge bygdegårdens drift och underhåll.

Välkomna att anmäla ditt lag med ca 4-6 personer och utmana släkt och vänner att bli Skällinges Mästare.

Till Lena Klasson 0768-358133. Vi önskar ett lagnamn och namn på alla i laget. När ni har fått anmälningen bekräftad, betalar ni sedan in för hela laget till bankgiro 5663-0403. Kom ihåg lagnamnet vid betalningen!

//Styrelsen, Skällinge bygdegård