Distriktsstämma i Norra Sandsjö 14 april 2013

Gunnar Wallentinsson hälsade välkommen till Norra Sandsjö och berättade om bygd, bygdegård och verksamhet innan stämmoförhandlingarna tog vid. Dessa leddes av kommunalråd Anders Karlsson som välkomnade stämmodeltagarna till Nässjö kommun och berättade om kommunen. Samtliga ledamöter i distriktsstyrelsen omvaldes.

God lunch intogs och efter detta berättade Riksteaterns teaterkonsulent i Jönköping Marie Reifelton  om deras verksamhet.  Hon presenterade även kommande lämpliga föreställningar för bygdegårdar och berättade om rabatt som man kan få. Deltagarna fick smakprov på en föreställning som Cecilia Strockrich framförde En jojobantares bekännelse, denna lockade till många glada skratt.

Information lämnades till deltagarna från distrikt och förbund, bl.a. om hemsidesutbildningen som just avslutats och om de kurser som förbundet anordnar till hösten. Ordförande Jan Andersson avslutade 2013 års distriktsstämma med Jönköpings distrikt.

Tre silvernålsmottagare hyllades på stämman av ordförande Jan Andersson och sekreterare Barbro Karlberg-Clang.

Silvernålsmottagare från Nävelsjö

Silvernålsmottare från Nävelsjö bygdegård: Sivert Karlsson, Arne Andersson och Tore Carlsson.

Kommentera