Välkommen

omslagsbild

Välkommen till vår fina bygdegård som ligger mitt i det vackraste landskapet mellan Västerås och Enköping. Med en rogivande utsikt är vi en perfekt träffpunkt för föreningar, privatpersoner och företag i bygden.

Aktiviteter anordnas av bl a Kungsåra Hembygdsförening, Svenska Kyrkan och inte minst vi i Kungsåra Bygdegårdsförening.
Vill du ha aktuella uppdateringar om evenemang så besök vår Facebooksida: https://www.facebook.com/kungsarabygdegard

Vill du hyra en fin lokal för din privata fest, bröllopsfest, barnkalas, dop- eller begravningskaffe, kurser och konferenser? Klicka på Boka i vänstermenyn för detaljer!

Varmt välkommen!

• Full aktivitet i bygdegården i höst

Publicerat:

Nu när höstterminen har startat så börjar även aktiviteterna i bygdegården att dra igång. Varför inte prova på något nytt i höst?! På hemmaplan dessutom! Yoga – Måndagar kl 17:45 med start den 1/10. Zumba – Onsdagar kl 18:00 med start den 5/9 Matlagningskurs för herrar – Torsdagar jämna veckor start 20/9 Barngympa (Mini-röris) – […]

• Nya priser för uthyrning

Publicerat:

Välkommen att hyra bygdegården för privata fester, kurser eller andra arrangemang. Styrelsen har beslutat att justera priserna för uthyrningar, så att de blir enklare och mer rättvisa. De nya priserna gäller från 1/7 2018. Under rubriken ”Boka” hittar du all information. Välkommen att kontakta oss på bokningstelefon 0723-75 11 01.

• 2016 års lokala utvecklingsgrupp i Västmanland

Publicerat:

Kungsåra Bygdegårdsförening har utsetts till 2016 års lokala utvecklingsgrupp i Västmanland av Hela Sverige ska leva/Västmanlands Länsbygderåd. Priset på 10 000 kr emottogs idag av stolta representanter av styrelsen.

• Välkommen till vår nya hemsida

Publicerat:

Nu har vi öppnat upp en hemsida genom Bygdegårdarnas Riksförbund . Här kommer ni att hitta information om bl.a. bygden, hur man bokar och vilka evenemang vi har på gång. Spara gärna denna sida som en favorit och titta in då och då. Hjärtligt välkommen!