Syföreningsauktion

Linde kyrkliga syförening håller auktion fredagen den 24 november kl. 19.00.

Kaffe och lotterier

Lövräfsning och sockenlunch

Lövräfsning vid skohuset lördagen den 18 november kl. 10.00. Kroppkakor kl. 12.00, kostnadsfritt för de som hjälper till med räfsningen, för övriga 50 kr.

HEMBYGDSNYTT

25 okt.            Lär dig syra

Onsdag den 25 oktober kl. 18:00 i skolhuset

Riina Noodapera Landsbygdsrådgivare lär dig vad mjölksyrning är, olika syrningstekniker, varför det är så nyttigt och vad man kan äta till.

18 nov.           Löv & sockenlunch

Lördagen den 18 november kl.10:00 räfsar vi löv vid skolan.

Därefter bjuds vi på kroppkakor cirka kl.12:00. De som inte kan eller vill räfsa är ändå varmt välkomna men får betala 50 kr.

Släktforskning nybörjare

Släktforskning ger dig svaren om din bakgrund, hisnande levnadsskildringar och förståelse för historien. Vem är jag och var kommer jag ifrån? Erfaren ledare ger dig verktygen för hur du ska kunna komma vidare i din forskning, vare sig du är nybörjare eller har släktforskat innan.

Intresseanmälan till Thomas Olofsson Molinder tel. 070-6644409 eller   Susanne Niklasson tel. 0498-488230

Hjärtligt välkomna önskar Hembygdsföreningens styrelse!

Sommarfest

Sommarfest vid skolhuset den 22 juli kl. 18.00. Tävlingar, mingel, grillning av lamm och gris, fika (medhavd) och kanske någon överraskning…

Hembygdsföreningen hälsar alla välkomna!

Röjning på klinten

Onsdagen den 26 april kl. 18.30 anordnar Hembygdsföreningen röjning av buskar och sly på klinten. Medtag gärna röjsåg, tynnsax eller räfsa, eller kom ändå. Alla som hjälper till bjuds på kaffe och tårta i skolhuset efteråt.

Linde Hembygdsförening – årsmöte

Söndagen den 19 mars kl. 19.00 håller Linde Hembygdsförening årsmöte.

Stefan Uddin berättar och visar bilder från sitt besök i Gammelsvenskby i Ukraina.

Kaffe och tårta.

Skolhusföreningens årsmöte

Årsmöte med Linde Skolhusförening måndagen den 13 mars kl. 18.30.

Invigning av nya köket.

Servering av soppa och bröd.

Årsmötesförhandlingar

Fika

Bildvisning av köksbygget

Kretsstämma Röda Korset

Linde-Lojsta Rödakorskrets inbjuder till årsstämma söndagen den 26 februari kl. 19.00

Kurs i barnolycksfall

Linde-Lojsta rödakors-krets anordnar kostnadsfri kurs i första hjälpen och hjärt- och lungräddning på barn måndagen den 20 februari kl. 18.00. Anmälan till Sture Nygren (telefon 48 81 02) senast den 12 februari.

Fardhem-Linde-Lojsta LRF-avdelning

Årsmöte med Fardhem-Linde -Lojsta LRF-avdelning måndagen den 13 februari. Smörgåstårta kl. 18.30, förhandlingar ca 19.30.