Välkommen

bild-LindeVälkommen till vår fina bygdegård i Dunkers socken i  hjärtat av Sörmland.  Det välutrustade huset vackert beläget vid sjön Skundern är en perfekt mötesplats och festlokal. Bygdens föreningar, privatpersoner och företag är alla välkomna att använda huset.

Här på hemsidan hittar Du information om alla våra evenemang samt detaljer om uthyrning.

Nyheter

 • Sportlovskul

  Publicerat:

 • Ytterligare några bilder från aktiviteter under hösten

  Publicerat:

    Den 23 oktober – scenkonst sörmland lunchmusik m.Camilla Arvidssons orkester. K-G Malm och Lucas Stark, 29 oktober – Världens bästa Allan. Höstkul i bygdegården 18 november, Double Inn. En trevlig kväll med uktiga musiker. Vår duktiga bartender. Kökspersonal i arbete

 • Fullt ös i Bygdegården

  Publicerat:

  Mer 70 personer besökte konserten med det Irländska bandet Double Inn. Det blev fullt ös i Bygdegården med en publik som älskade musiken.

 • Höstkul i Bygdegården

  Publicerat:

  Höstkul i Bygdegården. Under höstlovet var Bygdegårdarnas riksförbunds släpkärra på besök under veckan och gästades av ca 40 barn som tog del av kärrans utbud.

 • En lite annorlunda teaterföreställning på Bygdegården

  Publicerat:

  Lördagen den 24 september bjöds det på ett lite annorlunda koncept på Lindersborgs Bygdegård. Panikteatern från Uppsala för Bygdegårdens fulla hus gav en föreställning av Anton Tjechovs Frieriet i två akter. Det som var lite annorlunda var att publiken bjöds på en Tacobuffé med diverse drycker som intogs innan föreställningens början på dukade bord med […]

Aktuella evenemang

Valborgsfirande på Bygdegården
Lindersborg
Södermanlands Bygdegårdsdistrikt