Nyheter

 • Midsommarfirande!

  Publicerat:

  Snart är det dags för sommarens höjdpunkt. Det traditionella och välbesökta midsommarfirandet vid bygdegården. Den 24/6 klockan 15.00 är tiden som gäller och det går lövad vagn från Kleven och Överbo för den som vill åka med. 14.30 avgår de. Se även under Evenemang. Varmt välkomna!

 • Uppdaterad hemsida

  Publicerat:

  Evenemangen som än så länge är inbokade finns numera i evenemangskalendern. Mer info kommer närmare evenemangsdatumen. Fler evenemang kan såklart tillkomma. Är det nåt som saknas eller som kan tas bort? Ta kontakt med mig, tobiasalfredsson@yahoo.co.uk,  så får vi se vad vi kan göra.

 • Kent Friman berättar om SAJ-banan

  Publicerat:

  Välkomna på en underhållande kväll i SAJ-banans tecken. Kent Friman ger oss en bildresa i historia och geografi! Detta går av stapeln den 13 april klockan 19.00 i bygdegården. Kaffe, smörgås och kaka finns till försäljning för 50 riksdaler. Varmt välkomna!   http://www.saj-banan.se/

 • Filmvisning tisdag 15 mars kl. 19.00

  Publicerat:

  Snart dags för vårens sista filmvisning. Filmklubben visar Filip och Fredriks hyllade dokumentär Trevligt folk. Fika finns!   Bilden lånad från  www.filipandfredrik.com Ett samarbete med studieförbundet vuxenskolan.   Varmt välkomna!

 • Årsmöte!

  Publicerat:

  Välkomna på årsmöte i Ljungstorps bygdegård. Måndagen den 29 februari klockan 19.00. Vi bjuder på kaffe. Mvh Styrelsen