Välkommen

Longs Bygdegård är den perfekta samlingspunkten för födelsedagar, dans, teater, möten, kurser och annat trevligt. Det finns bredband, storbildprojektor, ljudanläggning, scen och ett alldeles nyrenoverat kök.Utomhus finns dessutom en volleybollplan.

För bokning, ring Lars och Anneli Arvidsson 0512-24004
E-post: longs.bygdegardsforening@gmail.com

• Tjejerna lagar mat åt männen

Publicerat:

Den 17 november träffas Longs tjejer i bygdegården för att laga mat som vi sedan bjuder männen på. Vill du vara med? Kontakta Ulrika Johansson 24000.

• Medlemsfest

Publicerat:

Årets medlemsfest äger rum den 26 oktober. Mer information om anmälan kommer snart.

• Longs bygdegård – ny Facebookgrupp!

Publicerat:

Hej! Som komplement till mejlutskick och hemsida har vi skapat en Facebookgrupp där alla medlemmar kan skriva in meddelanden till gruppen. Gruppen heter Longs Bygdegård. Alla med anknytning till Long är välkomna att gå med i gruppen!

• Årsmöte

Publicerat:

Vid årsmötet den 21 mars omvaldes styrelsen och ordförande Lennart Lundén. Tack Carina för den goda pajen!

• Herrarna lagar mat åt damerna

Publicerat:

Tack herrar för den goda maten i lördags!