Välkommen

Longs Bygdegård är den perfekta samlingspunkten för födelsedagar, dans, teater, möten, kurser och annat trevligt. Det finns bredband, storbildprojektor, ljudanläggning, scen och ett alldeles nyrenoverat kök.Utomhus finns dessutom en volleybollplan.

För bokning, ring Lars och Anneli Arvidsson 0512-24004
E-post: longs.bygdegardsforening@gmail.com

• Medlemsfest

Publicerat:

Medlemsfesten den 20 oktober blev en succé! Tack alla ni som kom och speciellt festkommiitén som ordnade det hela.

• Nytt kök!

Publicerat:

Under har våren har några flitiga själar arbetat ideellt med att renovera vårt kök. Nu är det färdigt och våra hyresgäster kan njuta av ett nytt fint kök.

• Boulekväll!

Publicerat:

Boulekvällen den 2 juni lockade ett tjugotal Longbor för lite boulsspel, korvgrillning och trevlig samvaro. Årets vinnande lag bestod av Sören Johansson och Erik Delin. Grattis till segern!

• Rapport från årsmötet

Publicerat:

Den 12 mars hade föreningen årsmöte. Till ny ordförande valdes Lennart Lundén och tidigare vice ordförande Ivan Hildingsson tog ett steg tillbaka och blev suppleant. I övrigt är styrelsens sammansättning oförändrad mot tidigare. Efter mötet bjöds det på korv med bröd följt av Carinas fantastiska panakotta. Därefter visade Pelle och Caroline Grabo fina bilder från sin resa […]

• Tårtbuffé på konstrunda

Publicerat:

I samband med konstrundan kunde man beskåda konstverk från fem olika kontnärer i bygdegården. Bygdegårdsföreningen serverade tårtbuffé och kaffe.