Välkommen

Longs Bygdegård är den perfekta samlingspunkten för födelsedagar, dans, teater, möten, kurser och annat trevligt. Det finns bredband, storbildprojektor, ljudanläggning, scen och ett alldeles nyrenoverat kök.Utomhus finns dessutom en volleybollplan.

För bokning, ring Lars och Anneli Arvidsson 0512-24004
E-post: longs.bygdegardsforening@gmail.com

• Longs bygdegård – ny Facebookgrupp!

Publicerat:

Hej! Som komplement till mejlutskick och hemsida har vi skapat en Facebookgrupp där alla medlemmar kan skriva in meddelanden till gruppen. Gruppen heter Longs Bygdegård. Alla med anknytning till Long är välkomna att gå med i gruppen!

• Årsmöte

Publicerat:

Vid årsmötet den 21 mars omvaldes styrelsen och ordförande Lennart Lundén. Tack Carina för den goda pajen!

• Herrarna lagar mat åt damerna

Publicerat:

Tack herrar för den goda maten i lördags!

• Medlemsfest

Publicerat:

Medlemsfesten den 20 oktober blev en succé! Tack alla ni som kom och speciellt festkommiitén som ordnade det hela.

• Nytt kök!

Publicerat:

Under har våren har några flitiga själar arbetat ideellt med att renovera vårt kök. Nu är det färdigt och våra hyresgäster kan njuta av ett nytt fint kök.