Årets Valborgsmässofirande i Lundsbrunn

30 APRIL – VALBORGSMÄSSOFIRANDE

Lundsbrunn firar Valborg!
Årets Valborgsmässofirande sker traditionsenligt vid Lundsbrunns bygdegård den 30 april. Det blir kören Octo Puellae som med vackra sånger sjunger in den härliga våren i Lundsbrunn. Och givetvis blir det ett spännande Valborgsmässotal under kvällen. Årets talare är verksam i en historiskt intressant miljö i Lundsbrunn.

Vi håller tummarna för att vädret tillåter att vi kan tända en värmande Valborgsmässoeld på den gräsyta som finns mellan bygdegården och Lundsbrunns golfklubb.

Vilka tider gäller för årets firande?
Vi smygstartar detta Valborgsmässofirande kl.18:30 med bildspel om Samhällsföreningens verksamhet på 1970-1980 talet. Våra aktiva ungdomar har sin Virtual reality arena öppen från denna tid och under kvällen.

Körsång, vårtal och tändning av Valborgsmässoelden sker med start kl.19:00. Arrangemanget sker i samverkan med Studiefrämjandet.
Välkomna