Årets Nationaldagsfirande i Lundsbrunn blir en familjefest för alla åldrar!

Ett nationaldagsfirande i musikens tecken!

Årets nationaldagsfirande i Lundsbrunn blir en musikalisk familjefest. Förutom sång, nationaldagstal och en mängd lekaktiviteter kommer årets firande få en rockig ton.

Odde Flinks orkester, från Trollhättan/Vänersborg kommer till Lundsbrunn och de utlovar en extra röjig rockmix med bl.a. musik av Beatles, Stones, Elvis Presley, ZZ Top. Inte nog med det, Peder Sveder, en gång musiker med Eddie Meduza, sjunger, spelar svängig musik, berättar historier och underhåller som konferencier vid årets firande. Skara-Lundsbrunns Järnvägar sköter tågresan från Skara till och från firandet i Lundsbrunn. De utlovar en fin tågresa till årets firande med putsade tåg och vagnar. Tåget går från skara cirka kl.13:00 och anländer till Lundsbrunn cirka kl.13:30. Vid järnvägsstationen sker lite aktiviteter innan besökarna tar sig till Lundsbrunns bygdegård där invigningen sker cirka kl.14:00 med nationaldagstal och sång.

Årets firande arrangeras av Lundsbrunns Samhällsförening, Skara-Lundsbrunns järnvägar, Lundsbrunns IF, Svenska Kyrkan, Studiefrämjandet och med stöd av Götene kommun.

 

Kommentera