Konst åt alla i Idre Kulturhus

Årets Konst åt alla-utställning, inom Bygdegårdarnas Riksförbund, arrangeras i Idre Kulturhus, Dalarna. Vernissage blir tisdagen den 26 september. Utställningen är  öppen till söndagen den 1 oktober. Ett 20-tal yrkesverksamma konstnärer från Dalarna kommer att delta. Program för veckan kommer.

Konst åt alla – folkrörelsesatsningen som skapar lokala arrangemang i nya konsthallar, köper samtida konst och sprider konst i hela landet! Konst åt alla är den gemensamma rubriken för ett koncept, drivet av de tre samlingslokalsorganisationerna – Bygdegårdarnas Riksförbund, Folkets Hus och Parker och Riksföreningen Våra Gårdar.

Under 2016 var vi i Kalmar, Karbenning och Ersboda. 2017 kommer vi till Dalarna, Jönköping och Södermanland.

Läs mer om Konst åt alla.

Kommentera