Konst åt alla i Idre Kulturhus

Årets Konst åt alla-utställning, inom Bygdegårdarnas Riksförbund, arrangeras i Idre Kulturhus, Dalarna. Vernissage blir tisdagen den 26 september. Utställningen är  öppen till söndagen den 1 oktober. Ett 20-tal yrkesverksamma konstnärer från Dalarna kommer att delta. Program för veckan kommer.

Konst åt alla – folkrörelsesatsningen som skapar lokala arrangemang i nya konsthallar, köper samtida konst och sprider konst i hela landet! Konst åt alla är den gemensamma rubriken för ett koncept, drivet av de tre samlingslokalsorganisationerna – Bygdegårdarnas Riksförbund, Folkets Hus och Parker och Riksföreningen Våra Gårdar.

Under 2016 var vi i Kalmar, Karbenning och Ersboda. 2017 kommer vi till Dalarna, Jönköping och Södermanland.

Läs mer om Konst åt alla.

Kommentarer

Hej! Spännande! Vill gärna veta mer så vi kan sprida ordet om detaljer! Sprider gärna på Fb om ni gör ett evenemang av händelsen också! Må gott!

Kommenterat av Helena Adolfsson den 2017-07-10 klockan 23:28
Kommentera