Välkommen

Välkommen till vårt bygdegårdsdistrikt som samlar ett stort gäng bygdegårdar. Bygdegårdarna i vårt bygdegårdsdistrikt är väldigt olika men gemensamt är engagemanget och viljan att hjälpa till att ordna trevliga arrangemang.

• Årsmöte 22 mars 2017 Locknevi Bygdegård

Årsmötesförhandlingar Vad händer 2017 Liten underhållning Kaffe o fika VÄLKOMNA

• Årsmöte i Frödinge bygdegård onsdagen 23 mars 2016 kl.19.00

Publicerat:

Kallar bygdegårdarna: Getterum intresseförening, Öndal-Skedshults BG, Ishults BG, Loftahammars BG, Ytterbo BG, Tuna BG, Storebro Bgnf, Locknevi BG, Vena BG, Frödinge BG. Silvernål till Erik Karlsson Ytterbo bygdegårdsförening för långvarigt arbete inom bygdgården. Carina G Hördegård Verksamhetsutvecklare Bygdegårdarnas Riksförbund kommer och informerar

• Årsmöte 26 mars kl. 19.00 i Ishults bygdegård

• 5 000 till Norra Kalmar

Publicerat:

Bygdegårdsdistriktet fick ta emot en gåva på 5 000 kronor vid förbundsstämman i helgen 31 maj – 1 juni för sitt skadeförebyggande arbete. Bland annat har man fått nästan alla föreningar att installera vattenlås. Norra Kalmars bygdegårdsdistrikt representerades av  Patrik Arvidsson, Storebro  och Robert Pettersson, Hultsfred.   Läs mer om förbundsstämman!

• Distriktsmöte i Loftahammar 13 november kl. 19.00

Publicerat:

Brandskyddsföreningen vill diskutera upplägg för en kurs (cirkel) om brandskydd föreläsare Jörgen Kurvinen. Hemsidorna är aktuella, inbjudan från Södra Kalmar till hemsidekurs 16 nov.