Välkommen!

Nyheter från Sandsjö!
Vi får tacka fam. Andersson för de gångna åren på Sandsjö Wärdshus. Ni lyckades sätta Sandsjö på kartan. Samtidigt hälsar vi nya krafter välkomna. Vi får även hälsa ATA Timber välkomna som bidragit med ett nytt sågverk.

Byggnad2 (480x360)

På Småländska höglandet i en gammal kulturbygd inom Nässjö kommun hittar Du vår bygdegård.

Till Husbilstext

Vi är en ideell förening som driver en bygdegård och kan erbjuda uppställning av husvagn-husbil  vackert beläget vid insjö med badmöjligheter + roddbåt.
Vid intresse ring:
Gunnar Wallentinsson 076-139 82 19
Christina Johansson     070-324 00 68

Med det idealiska läget utmed väg 128. Endast 2 – 3 mil från Nässjö-Eksjö-Vetlanda och under en mil från Sävsjö -Bodafors-Landsbro. Inga parkeringsproblem och mycket konkurrenskraftiga priser.

Vår bygdegård har genomgått en större renovering och ombyggnad och är i dag en fullt modern samlingslokal som kan erbjuda varierande möjligheter till aktiviteter.

Bygdedgården är fullt handikappanpassad med hiss, toaletter, rullstolsramp och hörselslinga.

Bygdegården är ansluten till Bygdegårdarnas Riksförbund och uppfyller nu BR:s krav på miljöanpassning och har tilldelats BR:s samtliga 3 miljökvitton.

Nyheter

  • Välkommen till vår nya hemsida

    Publicerat:

        Nu har vi öppnat upp en hemsida genom Bygdegårdarnas Riksförbund . Här kommer ni att hitta information om bl.a. bygden, hur man bokar och vilka evenemang vi har på gång. Spara gärna denna sida som en favorit och titta in då och då. Lämna också gärna en kommentar och säg vad ni tycker om vår nya sida. […]

Antal besök på denna sidan sedan 2013-03-14