Välkommen

 

Norrboda bygdegård, bild från baksidan

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till Norrboda bygdegård på Gräsö utanför Öregrund. Bygdegården ligger på norra delen av ön och erbjuder trevliga samlingslokaler för föreningsmöten och privata arrangemang.

Nyheter

 • Ang årsmötet

  Publicerat:

  Tryckfelsnisse har varit framme och busat med vårat brevutskick. Det som gäller är TISDAG 13 mars, inte onsdag. Hoppas vi ses där!  

 • Årsmöte

  Publicerat:

  Välkomna på årsmöte den 13 mars kl 18.30 i Norrboda bygdegård. Christer Wesström kommer och pratar om uppländska dialekter och vi bjuder på fika.  

 • Julmarknad 25 november

  Publicerat:

  Hej på er! Den 25e november i år är det dags för julmarknad i bygdegården, så det börjar bli läge att leta upp säljare. Vill ni vara med och sälja? 100kr/bord Boka plats via: grasobygdegard@hotmail.se Eller ring Agnetha 0704791150 🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

 • Bakluckeloppis

  Publicerat:

 • MIDSOMMAR VID NORRBODA SÅG

  Publicerat:

  23/6 Norrboda Såg Snart är det dags att återigen fira in sommaren med oss vid Norrboda Såg. Packa picknick-korgen och glöm inte heller filten, ta med det där strålande sommarhumöret och var med på en rolig förmiddag med dans och lek kring stången vi rest och klätt tillsammans. På plats kommer vi sälja lotter & […]