Välkommen

 

Norrboda bygdegård, bild från baksidan

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till Norrboda bygdegård på Gräsö utanför Öregrund. Bygdegården ligger på norra delen av ön och erbjuder trevliga samlingslokaler för föreningsmöten och privata arrangemang.

Nyheter

 • Midsommar vid Sågen 22 juni kl 11.00

  Publicerat:

  Välkomna att fira midsommar med oss vid Sågen i Norrboda den 22 juni kl 11.00. Traktorer kör traditionsenligt från Örskärsund, Källskärsudden, Skoga, Västersjön med start kl 11.00. Medtag fika korg och ett glatt humör. Försäljning av glass och läsk, lotter och fiskdamm. Lekar och dans kring midsommarstången. NYTT FÖR I ÅR: VI KLÄR MIDSOMMARSTÅNGEN PÅ […]

 • Nationaldagsfirande

  Publicerat:

  6 juni firar vi Sveriges nationaldag klockan 12 i bygdegården, vi bjuder på fika

 • Ang årsmötet

  Publicerat:

  Tryckfelsnisse har varit framme och busat med vårat brevutskick. Det som gäller är TISDAG 13 mars, inte onsdag. Hoppas vi ses där!  

 • Årsmöte

  Publicerat:

  Välkomna på årsmöte den 13 mars kl 18.30 i Norrboda bygdegård. Christer Wesström kommer och pratar om uppländska dialekter och vi bjuder på fika.  

 • Julmarknad 25 november

  Publicerat:

  Hej på er! Den 25e november i år är det dags för julmarknad i bygdegården, så det börjar bli läge att leta upp säljare. Vill ni vara med och sälja? 100kr/bord Boka plats via: grasobygdegard@hotmail.se Eller ring Agnetha 0704791150 🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄