Årets Förbundsstämma blir i Lundsbrunn – Skaraborgs bygdegårdsdistrikt!

Skaraborgs bygdegårdsdistrikt är laddade för att ta emot alla deltagare under Förbundsstämman 2015!

Helgen den 29-31 maj 2015 är det dags för årets Förbundsstämma i Bygdegårdarnas Riksförbund. Eller rättare sagt – lördag och söndag är det stämma, fredagen bjuder på en seminarieresa med rubriken Framtidens mötesplats!

Platsen för själva stämman är Lundsbrunn i Götene kommun, Skaraborgs bygdegårdsdistrikt i Västra Götaland. Mer information om seminarium och stämma – klicka bland genvägar i högerspalten, besök Medlemsnätet eller klicka här!

27 mars, 2015

Kategori: Nyhet

Ingen moms för ideella föreningar

Europeiska kommissionen beslutade den 26 februari att lägga ned överträdelseärendet om moms för ideella föreningar.

Läs mer i pressmeddelande från Finansdepartementet – klicka här.

5 mars, 2015

Sportlovsfilm i bygdegården!

Förutom att vara ute i friska luften och sporta så är sportlovet ett utmärkt tillfälle att samlas på bygdegården och uppleva film tillsammans. Här hittar ni åtta filmtips för både slutna och öppna visningar i bygdegården! Sportlovsfilm

12 februari, 2015