BR har ökat för 42:a året i rad!

Antalet föreningar anslutna till Bygdegårdarnas Riksförbund är nu 1423! För 42:a året i rad har BR ökat. Det firade arbetsutskottet och förbundsordförande Ola Johansson med tårta tillsammans med kansliet.

22 januari, 2016

Kategori: Nyhet

Dags att nominera Årets bygdegårdsförening!

Känner du till någon bygdegårdsförening som du tycker förtjänar att uppmärksammas för dess verksamhet eller funktion i bygden? Nominera då genom att hämta hem denna pdf Årets-bgf-2016 och fylla i den. Sänd in den samt bilagor till kansliet senast 31 mars!

Nu är det väl ingen konst att läsa i Rissne

Det är väl ingen konst att läsa i Rissnaortens HembygdsföreningBygdegårdarnas läsprojekt Det är väl ingen konst att läsa är just nu på besök i Jämtland. På lördag är det besök av författaren och kriminologen Christoffer Carlsson i Rissnaortens Hembygdsförening och deras samlingslokal Zenit. Bilden (tagen av Rissnaorten) är från ett av planeringsmötena inför besöket.

Gör ett besök i Rissna lördag 23 januari klockan 14. Klicka här för mer information om arrangemanget. För att veta mer om Christoffer Carlsson – klicka här.

19 januari, 2016

Kategori: Kultur