Dags att anmäla sig till Bygdegårdarnas Amatörteaterfestival 2017

Bygdegårdarnas Riksförbund och Dalarnas bygdegårdsdistrikt bjuder in till Bygdegårdarnas Amatörteaterfestival 2017 – 11-13 augusti i bygdegården Jubel, Sjövik, i Dalarnas bygdegårdsdistrikt.

För 13:e gången genomförs Bygdegårdarnas Amatörteaterfestival helgen den 11–13 augusti! Det här är en inbjudan till alla amatörteaterföreningar och grupper som repeterar eller spelar i en bygdegård, som är ansluten till Bygdegårdarnas Riksförbund.

Hämta inbjudan som pdf här: Inbjudan BRs festival 2017

17 mars, 2017

Kategori: Nyhet

Tidningen Bygdegården nr 1 finns ute!

Tidningen Bygdegården nr 1 2017Årets första nummer av Bygdegården har nu nått prenumeranter och bygdegårdsföreningar! I detta nummer kan du läsa om kontanthanteringen som ställer till mycket huvudbry för föreningar och företag på landsbygden. Den prisade författaren Catrin Ormestad skriver om när världen möter lilla Gräsö. Du får reda på hur du blir proffs på sociala medier om landsbygdens framtid och mycket mer! Här finns artiklar att läsa!

16 mars, 2017

Kategori: Nyhet

Vi söker en kommunikatör/ organisationsutvecklare

BR söker ny medarbetareÄr du en erfaren kommunikatör och har kunskap om organisationsutveckling? Vill du arbeta både strategiskt och operativt? Har du erfarenheter från civilsamhället? Då är detta ett arbete för dig. Vi kommer att lyfta och utveckla vårt kommunikationsarbete såväl internt som externt därför tillsätter vi en ny tjänst med huvudfokus på kommunikation.
Läs: Annons kommunikatör organisationsutvecklare

14 februari, 2017