Välkommen

Välkommen till Östergötlands 40 bygdegårdsföreningar. Bygdegårdarna i Östergötland är väldigt olika. Gemensamt är engagemanget och viljan att hjälpa till att ordna trevliga arrangemang. Fakta kring några av föreningarna finns under rubriken bygdegårdar. Till övriga kan vi förmedla kontakter via distriktet.

Välkommen att arrangera din aktivitet i Bygdegårdarna!

• Distriktsstämma 12 april 2015

Publicerat:

Årets distriktsstämma hålls den 12 april kl. 10.00 i Häradshammars bygdegård. Två ombud från varje förening har rösträtt. Välkomna till stämman!

• Hemsideskurs 2014

Publicerat:

Den 15 november hölls en ny hemsideskurs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Peter Almroth från SV höll i kursen och åtta personer från fyra bygdegårdar deltog.

• IMG_1680-w

Ombud på förbundsstämman 2014

Publicerat:

Östergötlands bygdegårdsdistrikt representerades på Bygdegårdarnas förbundsstämma i Blekinge av Björn Kanebäck, Linköping, Diana Jonsson, Åtvidaberg och Anette Sunnanstad, Ödeshög. Läs mer om förbundsstämman  här!

• Ny medlemsförening!

Publicerat:

Bygdelaget i Sturefors är i full färd med att bygga en samlingslokal vid idrottsplatsen i Sturefors. De har anslutit sig till Bygdegårdarnas riksförbund och vi hälsar dem varmt välkomna i distriktet!

• Distriktsstämma Skärkinds bygdegård 13 april

Publicerat:

Årets distriktsstämma hålls i Skärkinds bygdegård den 13 april kl. 10.00. Varje förening ska utse två ombud. Välkomna!