• Mån
Peter Gerdehag berättar
Engelholm
Östergötlands Bygdegårdsdistrikt

Peter Gerdehag, känd från sina filmer ”Hästmannen” och ”Kokvinnorna” berättar och visar bilder från sin senaste bok.
Biljetter kan köpas hos Birgitta i Finnkroken
Har du frågor ring 0121 60003.

Medlemsfest
Föreningshuset Malexander
Östergötlands Bygdegårdsdistrikt

Årets traditionella fest för alla medlemmar i Föreningshuset. Det blir mat i form av förrätt, varmrätt samt kaffe och kaka. För dem som önskar finns det möjlighet att köpa öl och vin till maten. För underhållningen står Ingela Svensson & Robin Carlsson.

Pris 300 kr per person.

Anmälan senast 6 oktober till Anita Andersson, telefon 070-336 82 91 eller email:  tinta.andersson@gmail.com.

Betalning till bankgiro 5077-0403 snarast efter anmälan.

Begränsat antal platser, så vänta inte för länge med anmälan.

Bli en medveten konsument
Boet

¬¬Bli en Medveten Konsument
Nu är det dags att handla rätt och välja bort mat och varor med tillsatser!

Tommy Svensson, en av Sveriges populäraste och mest anlitade föreläsare, pratar om hur vi kan välja de bästa varorna och äta oss till ett friskare liv.

Hur lagar jag mat utan tillsatser? Och varför bör jag undvika dem? I denna föreläsning tar han upp frågor om tillsatser, konsumtion och hälsa, vilka av våra vanliga varor och råvaror man bör välja i första hand och hur man blir en medveten konsument och matlagare.

Föreläsningen tar upp de mest tveksamma tillsatserna och hur de påverkar oss på sikt eller om vi är överkänsliga, samt i vilka av våra vanliga varor vi hittar dem.

Lär du dig att välja rätt bland dina basvaror och få ett hälsosammare liv.

En föreläsning du inte får missa, då du kommer att höra talas om den länge efteråt och kommer att ångra dig att du inte själv var där.

Tommy har skrivit 8 olika böcker i serien Handböcker om tillsatser, kemikalier och hälsa. Sju av dem kan köpas till reducerat pris under föreläsningen.
50:-/bok eller alla 7 för 300:- som extraerbjudande OBS! Bara kontant.

Söndagen den 15 oktober

Kl. 16.00-18.30
Boets Bygdegård Ödeshög
(12 km mot Tranås)