VÄLKOMMEN

ÖSTRA LJUNGBY BYGDEGÅRDSFÖRENING
OCH
ÖSTRA LJUNGBY & STIDSVIGS UNGDOMSFÖRENING

(kom och ha kul med oss! Klicka här för att se vad som är på gång!)

Östra Ljungby bygdegård är belägen på Gamla vägen som leder genom Östra Ljungby (gamla E4).

Östra Ljungby Bygdegårdsförening
Org nr: 8376005859
Gamla vägen 29
264 71  ÖSTRA LJUNGBY

Bankgiro: 762 – 4208
Swish: 123 441 98 83

Bygdegården är öppen enligt överenskommen bokning.

LOKALHYRA
Det tillkommer
deposition (1 000 kronor/2 000 kronor), för info se flik hyresregler och/eller hyreskontrakt).

Bygdegården ”helg” från fre kl 08.00 till sön kl 15.30 alternativt tors från kl 08.00 till lör kl 15.30: 2 100 kronor (+100 kronor för tillgång till kök + utrustning).

För extradag/dagar är kostnaden 400 kr/dag. T ex om man önskar helguthyrning med tillgång till lokalerna redan från exempelvis onsdagen eller torsdagen helgen före och/eller sammanhängande måndag.

Vid tecknande av kontrakt för helghyrning erhålles medlemslott (värde 100 kronor) som gäller ett kalenderår med vinstchans till pengar vid dragning. Som medlem tar man också del av bygdegårdens medlemsbrev och inbjudes till de aktiviteter som föreningen arrangerar.

Bygdegården mån-tors: 700 kronor per dag (+100 kronor för tillgång till kök + utrustning).

Studielokal med pentry, vardag som helgdag: 450 kronor per dag.

LOKALINFORMATION
Lokalerna rymmer 149 personer (enligt brandskydd). Stor sal med orkesterpodie och en mindre samlingssal. Det finns stationär projektor och bildskärmsduk. Tillgång till piano. Lokalerna är helt handikappanpassade. Stor parkering. Bygdegårdens samlingslokaler har många användningsområden – som t ex fest i samband med bröllop, dop, födelsedagar eller andra högtidsdagar, musikläger, konferens, seminarium, studiecirklar, auktion/loppis m m.

BOKNING
(Bokning kan inte göras personligen i bokningskalendern).

Förfrågan gällande hyresdatum göres till gina_widen@hotmail.com

Det är viktigt att man läser igenom vad som står under fliken ”Hyresregler” (se ”Att boka”).

Behöver Ni hjälp med:

Städning – kontakta Sandra Malm, mobil: 070-966 45 29, mail: sandra.malm@stidsvig.eu
Mingelmusik – kontakta Johannes Widén, mobil: 076-824 39 55, mail: jpwiden90@yahoo.se
Tillagning av mat/kökshjälp/festfixare – kontakta Stuart Roberts, Mobil: 0767735397, mail: sturob47@gmail.com (skräddarsyr menyn efter önskemål och budget).

ÅRETS SPONSORER

Åstorps Rör AB

REKLAM/SPONSRING
PR till företaget?

Publicering här på sidan samt reklamplats runt spegel i kapputrymmet,
ett idealiskt blickfång!

Annonskostnad för reklam under tolv månader är 250 kronor.
Summan insättes vänligen på föreningens
Bankgiro: 762 – 4208
Swish: 123 441 98 83
Glöm inte att ange företagets namn i samband betalningen.

• Ungdomsverksamheten

Publicerat:

En utökad satsning på vår uppskattade och växande ungdomsverksamhet pågår i samarbete med Klippans Kommun Vi är måna om bygdens barn och ungdomar varför det är viktigt att kunna erbjuda lokala aktiviteter. Bygdegårdens samlingslokaler skall kunna användas av alla generationer och barn och ungdomar är vår framtid. För att kunna bibehålla och betrygga verksamheten har […]