Äventyrspromenad

Nu är det dax att anmäla sig till årets äventyrspromenad!

Lördagen den 30 sept, med start från kl. 12.00 i Skällinge bygdegård. Lagets exakta starttid meddelas i förväg för att slippa långa väntetider.

Vi går en skogspromenad på ca  3 h med olika aktiviteter efter vägen. Medhavd ryggsäck med sportdryck och div förtäring rekommenderas. Korv med bröd utlovas efter vägen.

Kvällen avslutas tillsammans i Skällinge bygdegård med medhavd picknickkorg och livemusik. Grillarna är tända och klara till klockan sju. Glöm ej plasttallrikar, bestick och glas! Kaffe bjuder vi på under kvällen. Kostnad 200 kr/pers som oavkortat går till Skällinge bygdegårdens drift och underhåll.

Välkomna att anmäla ditt lag med ca 4-6 personer och utmana släkt och vänner att bli Skällinges Mästare.

Till Lena Klasson 0768-358133. Vi önskar ett lagnamn och namn på alla i laget. När ni har fått anmälningen bekräftad, betalar ni sedan in för hela laget till bankgiro 5663-0403. Kom ihåg lagnamnet vid betalningen!

//Styrelsen, Skällinge bygdegård

19 augusti, 2017

Kategori: Nyheter

Poängpromenad i Frägnared

Välkommen till en poängpromenad i Frägnareds underbara skogsmarker. Vi startar klockan 10 och håller på fram till 12. Barnvänlig och terrängsnäll promenad. Lotteri med vinster för vuxna och barn.

Pris: 40:-/Vuxna , 20:-/Barn

After Work med Musik Quiz

Välkomna på ”after work” med ”musikquiz” i bygdegården fredagen den 21 april kl 18.00.

Familjepromenad i Frägnared.

Välkommen att maja med oss i Frägnared (klicka för kartor).

En naturskön promenad med vuxen- och barnfrågor. Fika ingår under promenaden och det är barnvagnsvänligt!

Aktiviteter för barnen!

Frågepärm finns i Elmås.

Frägnared

6 mars, 2015

Kategori: Okategoriserade

Kal och Ada möter Hasse och Tage

Ingmari Dalin och Harald Treutiger i föreställningen Kal och Ada möter Hasse och Tage 21/3-15 i Skällingegården.

Kalada

5 mars, 2015