Äventyrspromenad

Skällingegården
Köpmansvägen 109
43299 Varberg

Nu är det dax att anmäla sig till årets äventyrspromenad!

Lördagen den 30 sept, med start från kl. 12.00 i Skällinge bygdegård. Lagets exakta starttid meddelas i förväg för att slippa långa väntetider.

Vi går en skogspromenad på ca  3 h med olika aktiviteter efter vägen. Medhavd ryggsäck med sportdryck och div förtäring rekommenderas. Korv med bröd utlovas efter vägen.

Kvällen avslutas tillsammans i Skällinge bygdegård med medhavd picknickkorg och livemusik. Grillarna är tända och klara till klockan sju. Glöm ej plasttallrikar, bestick och glas! Kaffe bjuder vi på under kvällen. Kostnad 200 kr/pers som oavkortat går till Skällinge bygdegårdens drift och underhåll.

Välkomna att anmäla ditt lag med ca 4-6 personer och utmana släkt och vänner att bli Skällinges Mästare.

Till Lena Klasson 0768-358133. Vi önskar ett lagnamn och namn på alla i laget. När ni har fått anmälningen bekräftad, betalar ni sedan in för hela laget till bankgiro 5663-0403. Kom ihåg lagnamnet vid betalningen!

//Styrelsen, Skällinge bygdegård

Publicerat: