Leader Östra Skaraborg

Inbjudan_invigning_Leader_22mars

Ämne: Invigning, öppet hus och projektverkstäder hos Leader Östra Skaraborg den 22 mars 2018

Hej,

Leader Östra Skaraborg har flyttat till nya lokaler på Långgatan 1C i Hjo. Vi vill inviga de nya lokalerna genom att hålla öppethus. Vi vet att ni som bor och verkar i vårt område bär på en massa spännande tankar och därför vill vi gärna träffa er för att diskutera projekt, idéer och inte minst landsbygdsutveckling.

Förutom Leader Östra Skaraborgs personal så kommer också personer ur vår styrelse att finnas på plats under dagen. Vill du byta några ord med vår ordförande Niclas Fällström så finns han på plats från 14.30 till minst 15.30.

Vi kommer också att hålla projektverkstäder löpande under dagen klockan 08.00, 12.00 och 17.00. Det är ett bra tillfälle att få lite fördjupad information om vad Leaderprojekt innebär och vad man skall tänka på vid en eventuell ansökan.

Ingen anmälan behövs och fikat kommer att stå framme under hela dagen. Så, har du möjlighet, kom gärna förbi oss under dagen och säg hej! Har du inte möjlighet att komma till oss den 22 mars så är du alltid välkommen att kontakta oss så bokar vi en annan dag.

Om du vet med dig att du kommer att komma på någon av projektverkstäderna så får du gärna skicka ett mail till mig se så har vi lite koll på hur många som kommer.

Skriv gärna upp er på vårt nyhetsbrev genom att klicka här eller följ oss på Facebook.

Med vänliga hälsningar och hoppas vi ses den 22 mars!

Jesper Uvesten

Verksamhetsledare Leader Östra Skaraborg

Leader Östra Skaraborg
Långgatan 3
544 30 Hjo
Mobil: 070-2460099
E-post: jesper.uvesten@leaderostraskaraborg.se
Hemsida: www.leaderostraskaraborg.se

Facebook: www.facebook.com/leaderostraskaraborg/

http://www.jordbruksverket.se/images/18.724b0a8b148f52338a32621/1413531716235/Leader%2Bf%C3%A4rg.jpg

Kommentera