Möte ang Söderala simhall

Vill du att Söderala simhall ska vara kvar? Om ja, läs vidare!

Har du idèer och tankar om hur vi tillsammans kan rädda Söderala simhall och Söderhamns babysims verksamhet? Då är du varmt välkommen till Söderala Bygdegård torsdagen den 9 nov kl.19.00.

Syftet med mötet är att tillsammans diskutera och bolla idèer samt upprätta en arbetsplan kring hur vi påverkar beslutet om JA till uppbyggnad av Söderala simhall.

Välkommen önskar vi tillsammans med Söderhamns Babysim.

3 november, 2017

Filmkväll

Kom till bygdegården och titta på film.

Lasse Persson kommer och visar filmer med fjällvandring, segelflyg, kanotfärd, järnvägsbygge och lite till. Delvis lokal anknytning.

Kaffe och kaka 50kr

Välkommen!

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan

23 oktober, 2017

Söderalabilder

Varannan onsdag (jämna veckor) träffas vi för att titta på och scanna gamla foton från Söderala. Ta med bilder om du har eller kom ändå!

Vi börjar kl.18.30.

Välkommen!

I samarbete med  sv-logga-svart-text

18 september, 2016

Yoga med Cecilia Helling

Måndagar kl.18.00 är det Yoga med Cecilia Helling. Ta med mattan och kom! 100kr/gång

3 september, 2016

Söderaladagen 10 september 2017

Välkommen till Söderaladagen!

Årets program ser ut så här:

Det blir försäljning både från privatpersoner och företag. Boka ett bord du också! Det går att sälja allt från hemmagjord saft och stickade sockor till beg kläder och loppissaker. Ett bord kostar 100kr. För bokning ring Agneta tel: 070-299 52 65.

Det blir lotterier med priser som bla ved, potatis och kakfat.

Fikaförsäljning, korv och kolbullar!

Bouleturnering

Söderhamns scoutkår visar sin verksamhet.

Fotoutställning med bilder från Söderala.

Kl.13.00-14.00 får vi besök av Räddningstjänsten. Brandbilen kommer att stå vid Redskaparna (gamla brandstationen).

PRO-kören sjunger kl.14.00

Kl.15.00 blir det skattjakt med Kapten Schack Matt och Jubb Jubb.

Välkomna!

Arrangeras i samarbete med Söderhamns Kommun, Studieförbundet Vuxenskolan och övriga föreningar i Söderala.

3 september, 2016

Filmkväll på bygdegården

Filmvisning!

Nu är det dax igen för en filmkväll på bygdegården. Den här gången kommer Lasse Persson och visar filmer om ”kända gubbar” från Bergvik.

23 mars kl.19.00

Fika: 50kr  (vi har swish:1236 992 291)

Välkomna!

Söderala Bygdegårdsförening