Bygg och försäkringskonferens 16/9 – Se om ditt hus

Välkomna till en första gemensam försäkringskonferens i Sörmland för bygdegårds- och hembygdsföreningar. Lördagen den 16 september, Barva Bygdegård mellan Eskilstuna och Strängnäs, kl 9.00 och avslutar kl 15.30.

Försäkringskansliet i Varberg presenterar de investeringsbidrag och säkerhetsrabatter som finns i såväl Hembygdsförsäkringen som Bygdegårdsförsäkringen. Under förmiddagen presenteras olika lösningar för att öka säkerheten i era hus och därmed också rabatten för försäkringspremien för er förening. Vi får möjlighet att klämma, känna och ställa frågor

Eftermiddagen kommer vi att ägna åt systematiskt brandskyddsarbete, SBA. Något som föreningarna själva har ansvar för att göra och som styrelsen måste kunna visa att man gjort. Vi arbetar både praktiskt och teoretiskt med denna utmaning.

Kom gärna flera från er förening så att ni kan hjälpas åt att föra kunskapen vidare till hela er styrelse.

Anmälan senast den 1 september till Studieförbundet Vuxenskolan, Katarina Stenberg, katarina.stenberg@sv.se, 072 543 07 21.
Deltagaravgift ink. mat och fika: 200 kronor.

Uppge i samband med anmälan om du föredrar kött, fisk eller vegetariskt eller om du har några önskemål om specialkost.
Uppge också vilken förening ni representerar.