Välkommen

Välkommen till Stala bygdegård som ligger på Orust ca 3 km från Varekil.
En central plats som gör de lätt att ta sig till, även om man inte bor på vår vackra ö, tex kollektivt med Västtrafik, de finns en busshållplats precis utanför.

Bygdegården är en träffpunkt för många människor då det pågår olika aktiviteter i lokalerna.

Varje dag kan man se lamporna tända då det både dansas och beslutas. Förutom möten och fester har lokalen också använts som skollokal, vallokal och som biograf.

Välkomna!

 

Nyheter

 • Auktion

  Publicerat:

   

 • Stala Bygdegård 70 år

  Publicerat:

  Firades den 14 nov. med en Jubileumslunch, för medlemmar, medlemsföreningar och tidigare styrelseledamöter. Valter Johansson och Bo Andersson berättade om tiden som dom varit ordförande i föreningen. Lennart och Lotta underhöll tillsammans med Per Anderssons, Durspelsgäng ”Halvdraget”. Ett bildspel, en fotoutställning och 2 klippböcker speglade de 70 åren. Avslutningsvis bjöds det på kaffe och tårta. […]

 • DISTRIKT

  Silvernålen

  Publicerat:

  På Distriktsstämman 12 april 2015, i Hindåsrotundan Hindås, erhöll Anita Abrahamsson och Anki Stahlgård, Stala Bygdegårdsförening och Ingemar Fredriksson, Bullaregården, Förbundets förtjänsttecken ”Silvernålen” för det arbete de lagt och lägger ner i bygdegårdsrörelsen. Blommor och förtjänsttecken delades ut av distriktets ordförande Bertil Berntsson.

 • mötes tips

  Håll mötet hos oss!

  Publicerat:

  Ska ni ha möten med er förening eller liknande i vår. Passa på att boka ett av våra studierum på övervåningen för 150 kr. Hör av er till Anki för mer information!