Grattis Odensala och mycket mer…

Helgen 3 -4 juni var vi 9 representanter från Stockholms län  på förbundsstämman i Trollhättan, varav fyra ombud. Vi fick uppleva när Odensala bygdegårdsförening fick motta utmärkelsen ”Årets bygdegårdsförening i Sverige”, vi träffade massor av bygdegårdare runt hela landet, vi fick uppleva beslut om ny förbundsordförande Per Lodenius från Norrtälje och vi fick möjligheten att bjuda stämman till Stockholms län 2017. Se fler bilder under denna flik.

Jonatan Virtanen har för Odensal bygdegårdsförening tagit emot utmärkelsen Årets bygdegårdsförening i Sverige

Här är vi som var på stämman. Anders Karlsson, Solna (valberedningen), Monica Eriksson, Solna, sekreterare, Marianne Nord, Hägersten (miljö och byggansvariga), Elisabeth Karlsson, ombud och landsbygdsansvarig, Maria Lodenius, Lännagården, Britt Engdal, ombud och kassör, Karin Fälldin, Stockholm , ombud, Jonatan Virtanen. Odensala,  Doris Vesterlund, Järfälla och kulturansvarig och Bosse Carlstedt, ombud och distriktsordförande.